Ζερόμ Καλούτα: “Είμαι ο πρώτος μαύρος Μαμαλάκης”

Ζερόμ Καλούτα: “Είμαι ο πρώτος μαύρος Μαμαλάκης”
Ζερόμ Καλούτα papadakispress

Πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή του Ζερόμ Καλούτα στην ΕΡΤ. Το περιεχόμενο του νέου του τηλεοπτικού εγχειρήματος.

Σε ένα διαφορετικό τηλεοπτικό οδοιπορικό μάς καλωσόρισε το απόγευμα της Κυριακής ο Ζερόμ Καλούτα, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, στην πρεμιέρα της νέας του εκπομπής με τίτλο «Φτάσαμε», ταξίδεψε ως την Αργολίδα και την Ύδρα, αναδεικνύοντας τις φυσικές και γαστρονομικές ομορφιές των περιοχών.

Αμέσως μετά τους τίτλους αρχής και λίγο πριν ξεκινήσει το οδοιπορικό του, ο Ζερόμ Καλουτά μίλησε για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα μέσα από ένα backstage video.

«Τι συνέβη τώρα; Κάναμε μια πρώτη πρόβα, όλοι ήταν στη θέση τους καλοί. Τα λόγια δεν τα είπα πολύ ωραία αλλά θα τα πω. Ξεκινάμε το πρώτο μας ταξίδι, είναι πρώτη μέρα στο σχολείο. Πρώτο πλάνο. Είναι πραγματικότητα, έτσι; Ο πρώτος μαύρος Μαμαλάκης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Με παίρνουν από την ΕΡΤ και μου λένε θα κάνουμε ταξιδιωτική εκπομπή. Σκέφτομαι ξενοδοχεία, αεροπλάνα, ωραίες καταστάσεις, άνεση και είπα ναι. Ποτέ μη λέτε ναι, αν δεν διαβάσετε τα ψιλά γράμματα», τόνισε.

«Πρώτο ταξίδι σήμερα. Πάμε να ανακαλύψουμε τη συναρπαστική Αργολίδα και τη μαγευτική Ύδρα των καλλιτεχνών και του Λεονάρντ Κοέν», είπε ο Ζερόμ Καλουτά και ξεκίνησε το οδοιπορικό του.

Δείτε βίντεο από την πρεμιέρα

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα