My Style Rocks: Ο Κουδουνάρης αποκάλεσε “νηπιαγωγείο” τις παίκτριες – Τι συνέβη

My Style Rocks: Ο Κουδουνάρης αποκάλεσε “νηπιαγωγείο” τις παίκτριες – Τι συνέβη
Στέλιος Κουδουνάρης glomex

Αυστηρά σχόλια, εκδικητικές βαθμολογίες και Στέλιος Κουδουνάρης εν εξάλλω με τις παίκτριες του My Style Rocks.

Νέες εντάσεις ξέσπασαν ανάμεσα στις παίκτριες στο πλατό του My Style Rocks, το οποίο επέστρεψε το μεσημέρι της Τρίτης (19/09) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και θέση στη διαμάχη των παικτριών πήρε και ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Αφορμή αποτέλεσε η εμφάνιση της Ντένης, την οποία οι συμπαίκτριές της έκριναν πολύ αυστηρά και με χαμηλές βαθμολογίες, με τη Διονυσία μάλιστα να αναφέρει πως το “1” που της χάρισε είναι λόγω… εκδίκησης. Συμφώνησαν μάλιστα από αύριο… να το πάνε αλλιώς και να βαθμολογούν πιο αντικειμενικά.

Παρακολουθώντας όσα διεμήφθησαν μεταξύ των παικτριών ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του.

Χαμογελούσα μέχρι την ώρα που άκουσα ότι ανταλλάσσετε κακές βαθμολογίες. Αυτό δεν υπάρχει, αυτό είναι νηπιαγωγείο! Δεν υπάρχει εδώ βαθμολογία ‘μου ‘βαλες, σου ‘βαλα’. Εδώ υπάρχει φοράς αυτό, η άποψή μου είναι αυτή, σου βάζω αυτό. Μεγάλες κοπέλες είναι δυνατόν να συζητάμε ότι κάνετε τέτοια πράγματα; Και πού θα καταλήξουμε; Την επόμενη φορά που θα βάζετε τέτοιες βαθμολογίες εδώ θα παίρνετε και από τους τρεις μας 1. Πού είμαστε; Εδώ είναι διαγωνισμός, εντάξει;”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κουδουνάρης ξεκαθαρίζοντας ότι οι βαθμολογίες θα πρέπει να μπαίνουν με αντικειμενικά κριτήρια και όχι να είναι ένα μέσο “εκδίκησης”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα