Θεσσαλονίκη: Γι’ αυτό κλείνει η Βενιζέλου – Καμία σχέση με τις προσφυγές

Θεσσαλονίκη: Γι’ αυτό κλείνει η Βενιζέλου – Καμία σχέση με τις προσφυγές
INTIME NEWS

Όπως ανακοινώθηκε αιφνιδιαστικά, οι Θεσσαλονικείς θα υποστούν νέα ταλαιπωρία για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, καθώς κλείνει τμήμα της οδού Βενιζέλου.

Στο πλαίσιο των εργασιών του Μετρό για τον σταθμό Βενιζέλου, η Τροχαία ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά πως για τις ερχόμενες τέσσερις εβδομάδες θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο νότιο τμήμα του δρόμου, από τη συμβολή με την οδό Ερμού ως τη συμβολή με την Εγνατία.

Η ανακοίνωση χωρίς να έχει υπάρξει σχετική προειδοποίηση, αναγκάζοντας τους οδηγούς να κάνουν παράκαμψη μέσω των οδών Ερμού και Αγίας Σοφίας σχετίζεται με την στατικότητα του οδοστρώματος.

Η ανακοίνωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, η οποία ανέφερε πως οι υπεύθυνοι “είναι όλοι εκείνοι που πριν μια δεκαετία ανέκοψαν την πρόοδο των εργασιών, προκρίνοντας εξωτικές και ανεφάρμοστες λύσεις για τον συγκεκριμένο σταθμό”, προκάλεσε παρανοήσεις, καθώς δημιουργήθηκε η εικόνα πως υπήρξε κάποιο θέμα με ενστάσεις για τις αρχαιότητες στον σταθμό. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του News 24/7, το πρόβλημα που προέκυψε στην καρδιά της πόλης, έχει να κάνει με νέες εργασίες που διαπιστώθηκε τώρα πως πρέπει να γίνουν για την στατικότητα του οδοστρώματος. Συγκεκριμένα, γίνονται ενισχύσεις στις δοκούς, και την πλάκα στην Βενιζέλου, για την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων.

Έτσι στη νότια πλευρά της οδού Βενιζέλου, θα γίνεται παράκαμψη των οχημάτων μέσω των οδών Ερμού και Αγίας Σοφίας. Για το θέμα, ανακοίνωση-απάντηση στον κ. Ζέρβα, έβγαλε και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας, ο οποίος τόνισε πως «κατηγορεί τους πολίτες ότι είναι αμετανόητοι, όταν ο ίδιος παραμένει κολλημένος στις εμμονές του. Επικαλείται όσα έγιναν προ δεκαετίας για να δικαιολογηθεί στους δημότες της Θεσσαλονίκης για τη σημερινή τους ταλαιπωρία, προσπαθώντας να κρύψει τη δική του ανεπάρκεια. Τα προβλήματα όμως δεν λύνονται με υποθετικά σενάρια, δεν λύνονται διχάζοντας και κατηγορώντας τους πολίτες. Για το κυκλοφοριακό χάος στην πόλη, ο υπεύθυνος πράγματι έχει ονοματεπώνυμο. Λέγεται Κωνσταντίνος Ζέρβας».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα