Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 32χρονος που άναψε πυρσούς κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 32χρονος που άναψε πυρσούς κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα
Οπαδοί στο γήπεδο Aris Oikonomou / SOOC

Στη σύλληψη ενός 32χρονου προχώρησαν οι Αρχές, καθώς άναψε τρεις πυρσούς κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ-Αρη στην Τούμπα.

Ένας 32χρονος συνελήφθη επειδή άναψε τρεις πυρσούς κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ταυτοποίησή του -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- έγινε με βάση την αξιοποίηση οπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου. Η σύλληψή του έγινε, χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Αθλητικού Νόμου και κατοχή φωτοβολίδων – πυροτεχνημάτων, ενώ οδηγείται με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Πριν από την έναρξη της ίδιας αναμέτρησης είχαν συλληφθεί άλλα τρία άτομα, δύο για κατοχή ναρκωτικών και ο τρίτος για πυρσό.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν απογευματινές ώρες χθες (18/09), 32χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά σε «Αδικήματα Βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις» και Νομοθεσίας «Περί Φωτοβολίδων και Πυροτεχνημάτων».

Το βράδυ της Κυριακής (17/09), στο πλαίσιο ποδοσφαιρικού αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας, άναψε πυρσούς με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα. Ο 32χρονος άναψε τρεις (3) πυροτεχνικές κατασκευές τύπου «ναυτικός πυρσός» οπότε και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα