Marilyn Manson: Καταδικάστηκε επειδή έφτυσε camerawoman και στη συνέχεια φύσηξε τη μύτη του πάνω της

Marilyn Manson: Καταδικάστηκε επειδή έφτυσε camerawoman και στη συνέχεια φύσηξε τη μύτη του πάνω της
Ο Marilyn Manson στο δικαστήριο AP Photo/Charles Krupa

Ο Μέριλιν Μάνσον καταδικάστηκε επειδή έφτυσε εικονολήπτρια και στη συνέχεια φύσηξε τη μύτη του πάνω της. Ποια είναι η ποινή του.

Ο Μέριλιν Μάνσον καταδικάστηκε από δικαστήριο επειδή φύσηξε τη μύτη του πάνω σε μια εικονολήπτρια, την οποία μάλιστα στη συνέχεια έφτυσε, σε ένα περιστατικό που ο δικαστής χαρακτήρισε «εξοργιστικό».

Για τις απαράδεκτες πράξεις του, ο τραγουδιστής θα πραγματοποιήσει 20 ώρες κοινωφελούς εργασίας, ενώ θα πληρώσει και περίπου 1.400 δολάρια. Ο δικαστής είπε ότι θα του επιτραπεί να κάνει την υπηρεσία του στην Καλιφόρνια.

Όπως γράφει το BBC, ο Μάνσον, 54 ετών, είχε αρχικά δηλώσει αθώος για τις κατηγορίες για επίθεση. Ο ίδιος στη συνέχεια δεν αμφισβήτησε την κατηγορία, αλλά δεν ήταν υποχρεωμένος να παραδεχτεί την ενοχή του.

Σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας, ο Manson έφτυσε τη γυναίκα στις 19 Αυγούστου 2019 καθώς κινηματογραφούσε την συναυλία του στο Pavilion του Bank of New Hampshire στο Gilford.

Ο αστυνομικός, ο οποίος εξέτασε το υλικό του συμβάντος, είπε ότι ο Μάνσον εθεάθη να βάζει το πρόσωπό του κοντά στην κάμερα που κρατούσε η Σούζαν Φουντέιν και να την φτύνει.

Σε μια δήλωση που αναγνώστηκε στο δικαστήριο, η κα Φουντέιν είπε: «Ποτέ δεν με έχουν ταπεινώσει όπως με ταπείνωσε ο κατηγορούμενος.

«Το να με φτύσει και να φυσήξει τη μύτη του πάνω μου, είναι ό,τι πιο αηδιαστικό μου έχει κάνει ποτέ ένας άνθρωπος».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα