Κως: Θρήνος στην κηδεία της 20χρονης δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού

Διαβάζεται σε 2'
dokimos
Η 20χρονη δόκιμος του Εμπορικού Ναυτικού

Το τελευταίο αντίο στην 20χρονη δόκιμο του Εμπορικού Ναυτικού, η οποία νόσησε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού ταξιδιού στην Ινδία είπαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί της. Την αποχαιρέτησαν με λευκά ρούχα και λουλούδια.

Η τελευταία πράξη του δράματος με την 20χρονη δόκιμο του Εμπορικού Ναυτικού, η οποία νόσησε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού ταξιδιού στην Ινδία και πέθανε πριν μερικές ημέρες, γράφτηκε σήμερα στην Κω, όπου συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι την αποχαιρέτησαν σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οδύνης.

Συντετριμμένοι οι γονείς, ο αδελφός, οι φίλοι και οι συνάδελφοί της φορώντας λευκά ρούχα και με λουλούδια είπαν τον τελευταίο αντίο στη Μαρία-Άννα Τσίγκα, στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στο Ζηπάρι της Κω.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της, η μητέρα της ντυμένη στα λευκά και ο πατέρας της στα μαύρα, δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει πως η κόρη τους έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Επικρατέστερη μέχρι στιγμής αιτία του θανάτου της 20χρονης φέρεται να είναι η λοίμωξη από τσίμπημα κουνουπιού, που της προκάλεσε λοιμώδη εγκεφαλίτιδα και εν συνεχεία πολυοργανική ανεπάρκεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως μετέδωσε ο Alpha, η άτυχη Μαριάννα φέρεται να είχε κάνει και τα τρία εμβόλια που απαιτούνταν για το πρώτο μπάργκο της, ενώ φημολογείται ότι ίσως να έπαθε κάποιας μορφής αλλεργία.

Το χρονικό

Η 20χρονη δόκιμος του Εμπορικού Ναυτικού νόσησε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού ταξιδιού στην Ινδία.

Η 20χρονη κοπέλα σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αρρώστησε μετά τον απόπλου του δεξαμενόπλοιου από το λιμάνι Σίκκα στην Ινδία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Σουέζ της Αιγύπτου.

Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα στις 2 Σεπτεμβρίου με ιατρικό συνοδό με μέριμνα της εταιρείας και αμέσως εισήχθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και στη συνέχεια σε νοσοκομείο όπου και πέθανε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Σε ανακοίνωσή του το Λιμενικό Σώμα αναφέρει:

“Ενημερώθηκε το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής την 17-09-2023 από την πλοιοκτήτρια εταιρεία, αναφορικά με ασθένεια 20χρονης ναυτικού (ειδικότητας δοκίμου Πλοιάρχου), μέλους πληρώματος υπό ελληνικής σημαίας δεξαμενόπλοιου, η οποία είχε ναυτολογηθεί για την εκτέλεση του εκπαιδευτικού της πλου.

Η ανωτέρω ασθένησε μετά τον απόπλου του δεξαμενόπλοιου από λιμένα Σίκκα Ινδίας, με αποτέλεσμα να αποναυτολογηθεί σε λιμένα Σουέζ Αιγύπτου. Η 20χρονη δόκιμος επαναπατρίστηκε στις 02-09-2023 με μέριμνα της εταιρείας μαζί με ιατρικό συνοδό, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και εν συνεχεία σε νοσοκομείο, όπου και απεβίωσε την 17-09-2023.

Διενεργείται προανάκριση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα