My Style Rocks: Έξαλλη η Χατζηπαντελή – “Εγώ είμαι η μόδα, εσύ είσαι η Μορτασία”

Διαβάζεται σε 2'
xatzipanteli
Η Σοφία Χατζηπαντελή glomex

“Μετωπική” ανάμεσα σε Χατζηπαντελή και Μορτασία στο επεισόδιο της Πέμπτης (21/09) με την κριτή του My Style Rocks να βγαίνει εκτός εαυτού με την παίκτρια και να τής ζητάει σεβασμό.

Τα πάνω κάτω έχει φέρει η παρουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks, με το διάσημο μοντέλο να έχει αναστατώσει τόσο το show μόδας όσο και τους τηλεθεατές του διαγωνισμού.

Η νέα κριτής έχει διχάσει το τηλεοπτικό κοινό και αν και έχει ήδη αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν εκφράσει την ενόχλησή τους τόσο με τον τρόπο που μιλά, καθώς κατά την κριτική της μιλά αγγλικά, κυπριακά και ελληνικά, όσο και με το περιεχόμενο των όσων λέει, αφού πολλές φορές φαίνεται να μη δικαιολογεί επαρκώς τα όσα λέει.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (21/09) ωστόσο βγήκε εκτός εαυτού και αφορμή στάθηκε η εμφάνιση της Μορτασίας, η οποία κλήθηκε να δημιουργήσει ένα λουκ ακολουθώντας τους κανόνες του layering.

Πέρα από τις στιλιστικές αστοχίες που έβλεπε μπροστά της η Σοφία Χατζηπαντελή έδειχνε να ενοχλείται πολύ και από τη στάση της παίκτριας, η οποία διαφωνούσε με τα σχόλια των άλλων κριτών, αλλά κυρίως φαινόταν να γνωρίζει ήδη όσα της έλεγαν, έχοντας όμως μία δόση ειρωνίας.

“Εγώ πρώτη φορά σε θέλω να μην μιλάς και μόνο να ακούς. Το γινάτι που έφερε εδώ… μας σέβεσαι; Σέβεσαι την ώρα μας, σέβεσαι το concept; Όχι! Αυτό δεν είναι ούτε layering, ούτε είσαι στο concept. Δεν το διάβασες, δεν μας σέβεσαι γιατί έχεις αυτό το attitude και εγώ δεν ήρθα εδώ να κάθομαι τόσες ώρες και να βλέπω καμία να μην με σέβεται. Γιατί εγώ δουλεύω στη μόδα, δεν ξέρω εσύ τι κάνεις, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν είναι μόδα”, είπε φανερά εκνευρισμένη η κριτής με την παίκτρια να τής ζητάει να απαντήσει, όμως το μοντέλο δεν την άκουγε.

Δείτε όσα έγιναν στο πλατό του My Style Rocks: 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα