Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι μπορούν να ψηφίσουν στον δεύτερο γύρο της Κυριακής

Διαβάζεται σε 2'
ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ EUROKINISSI

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εκλογική αναμέτρηση ανάμεσα στην Έφη Αχτσιόγλου και τον Στέφανο Κασσελάκη.

Αδειάζει η κλεψύδρα για τη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου ανάμεσα στην Έφη Αχτσιόγλου και τον Στέφανο Κασσελάκη για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στην ψηφοφορία, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για τις εσωκομματικές εκλογές, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι και όσες ψήφισαν στις 17 Σεπτεμβρίου 2023, καθώς και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που για οποιονδήποτε λόγο δεν μπόρεσαν να ψηφίσουν στις 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Όπως ενημέρωσε με πρόσφατη ανακοίνωσή της μάλιστα “παλαιά μέλη θεωρούνται όσα έχουν εγγραφεί στο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου 2023”, σημειώνοντας πως για το εξωτερικό ισχύει ο κατάλογος όσων είχαν ήδη εγγραφεί για την αναμέτρηση του πρώτου γύρου.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ , Γιάννη Δρόσο “το μητρώο των μελών παλαιών και νέων πλησιάζει τις 180.000“. Όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90.1 Fm, στον πρώτο γύρο “ψήφισαν 148.000, εκ των οποίων τα παλαιά μέλη είναι, περίπου,105.000”, ενώ τόνιζε ότι “έχουν έρθει ακόμα 8.500 μέλη οι οποίοι ελέγχονται για να μην υπάρχουν εμπλοκές. Το μητρώο των μελών παλαιών και νέων πλησιάζει τις 180.000 από αυτά ψήφισαν 148.000 εκ των οποίων τα παλαιά μέλη είναι, περίπου, 105.000”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα