Ο ράπερ MHD καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκιση για δολοφονία

Διαβάζεται σε 1'
Ο ράπερ MHD
Ο ράπερ MHD Youtube

Ποινή φυλάκισης 12 ετών επιβλήθηκε στον γνωστό Γάλλο ράπερ, MHD για την δολοφονία ενός 23χρονου άνδρα στο Παρίσι το 2018.

Ο γνωστός Γάλλος ράπερ, MHD, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 ετών για τη δολοφονία ενός νεαρού άνδρα στο Παρίσι το 2018.

Συγκεκριμένα, δικαστήριο στο Παρίσι έκρινε τον 29χρονο MHD, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Mohamed Sylla, ένοχο για συμμετοχή στη δολοφονία του 23χρονου Loic K.

Το 23χρονο θύμα χτυπήθηκε από τη Mercedes του ράπερ, ενώ στη συνέχεια ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από 12 άτομα.

Ο MHD, ο οποίος είναι γνωστός για την ανάμειξη της trap με την μουσική της Δυτικής Αφρικής (το γνωστό “Afro trap”), δήλωσε αθώος για τις κατηγορίες.

“Από την αρχή, υποστήριξα την αθωότητά μου σε αυτή την υπόθεση και θα συνεχίσω να υποστηρίζω την αθωότητά μου”, δήλωσε στο δικαστήριο στο Παρίσι.

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι βρισκόταν στον τόπο της δολοφονίας, υποστηρίζοντας ότι η υπόθεση σε βάρος του βασίστηκε σε φήμες, ωστόσο σε βίντεο που τράβηξε ένας κάτοικος της περιοχής από το παράθυρό του, φαίνεται το αυτοκίνητό του ράπερ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα