Πάτρα: Η τρελή πορεία της Jaguar που οδήγησε στην τραγωδία

Διαβάζεται σε 1'
Η τρελή πορεία της Jaguar που οδήγησε στην τραγωδία
Η τρελή πορεία της Jaguar που οδήγησε στην τραγωδία ΕΡΤ

Μια ακόμα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο με τρεις νεκρούς, μεταξύ των οποίων και τρίχρονο αγοράκι. Πώς το πολυτελές όχημα προκάλεσε το τροχαίο.

Σε τραγωδία οδήγησε η τρελή πορεία πολυτελούς αυτοκινήτου στην Πάτρα το βράδυ της Κυριακής (24/9), καθώς στοίχησε τη ζωή σε τρία άτομα, μεταξύ των οποίων ένα τρίχρονο αγοράκι.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος του κτιρίου της Πυροσβεστικής, όταν πολυτελές αυτοκίνητο, και συγκεκριμένα μια Jaguar, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, νεκροί είναι ο 66χρονος οδηγός της Jaguar, ο τρίχρονος εγγονός του και η 53 οδηγός του δεύτερου οχήματος.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, 61χρονη που ήταν η τρίτη συνεπιβάτιδα του πολυτελούς αυτοκινήτου.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Η Jaguar με οδηγό τον 66χρονο εκινείτο από τη Διγενή Ακρίτα με κατεύθυνση τον κόμβο Κανελλοπούλου, όταν το όχημα εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε η 53χρονη. Στη συνέχεια συγκρούστηκε και με τρίτο αυτοκίνητο με οδηγό 51χρονη.

Στο σημείο έσπευσαν Πυροσβεστικές δυνάμεις για τον απεγκλωβισμό ατόμων και Αστυνομία, ενώ προανάκριση για το συμβάν, διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Πατρών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα