Σοφία Χατζηπαντελή: Αποκάλεσε τη Σκορδά “γυναίκα τις γυναίκες” και την “έκαψε” με τα ελληνικά της

Διαβάζεται σε 2'
xatzipanteli
Σοφία Χατζηπαντελή glomex

Η Σοφία Χατζηπαντελή έδωσε τις εξηγήσεις της για το ανατρεπτικό της look και απάντησε στα αρνητικά σχόλια για την παρουσία της στο My Style Rocks.

Η τηλεοπτική παρουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή μόνο αδιάφορη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και η νέα κριτής του My Style Rocks έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για τα καλά, αποκτώντας φανατικούς θαυμαστές αλλά και haters.

Το διάσημο μοντέλο που έγινε viral στην Ελλάδα κατά τη συμμετοχή της ως guest κριτής στο GNTM, συναντήθηκε τηλεοπτικά με τη Φαίη Σκορδά όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το ιδιαίτερο στιλ της και το unibrow look της αλλά και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί τελευταία με αφορμή το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Περιγράφοντας το στιλ της ως “Halloween στο σπίτι της γιαγιάς μου“, η Σοφία Χατζηπαντελή δήλωσε ωστόσο πως δεν θέλει να είναι “σαν αποκριάτικο πράγμα“. “Το στιλ μου είναι λίγο τρελό, αλλά προσέχω ακόμα γιατί κάθε φορά που ντύνομαι θέλω να είμαι η Σοφία και όχι σαν αποκριάτικο πράγμα”, είπε αρχικά και πρόσθεσε πως “ξέρω ότι δεν έχω το ύψος, δεν είμαι αδύνατη και συνηθισμένη ομορφιά, αλλά είμαι περήφανη που μπορώ να δείξω στις άλλες κοπέλες ότι δεν χρειάζεται να είσαι copy paste με κάποια άλλη”.

 

Δίνοντας την απάντησή της για το μονόφρυδο, το οποίο έχει ονομάσει “Βερόνικα”, η Σοφία Χατζηπαντελή σχολίασε πως η ίδια δεν είναι μόνο αυτό. “Οι πιο μεγάλες καμπάνιες που έχω κάνει ως τώρα δεν είναι για μάτια ή για προϊόντα μόνο για το πρόσωπο. Ξέρω ότι ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι το αγαπημένο πράγμα πάνω μου είναι τα φρύδια μου, γιατί όλη μου η οικογένεια έχει μονό φρύδι“.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής της με την παρουσιάστρια και εκφράζοντας τον θαυμασμό της προς το πρόσωπό της την αποκάλεσε “γυναίκα τις γυναίκες”, μία φράση που είχε χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια audition στο GNTM.

Στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους που αποδέχθηκε την πρόταση να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θέλει να έχει τον ρόλο του κριτή, ενώ απάντησε και στα αρνητικά σχόλια που δέχεται το τελευταίο διάστημα.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα