ΟΙ ZERO ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Λίγα λόγια για εκείνες τις στιγμές στη δική μας καθημερινότητα που γίνονται ακόμα καλύτερη με τη δική μας αγαπημένη Coca-Cola Zero.

Οι στιγμές που είναι γεμάτες συναίσθημα, οι στιγμές που μας γεμίζουν και μας δίνουν ζωή είναι διάσπαρτες μέσα στην καθημερινότητά μας. Και αυτό τις κάνει ακόμα πιο σημαντικές.

 

Γιατί είτε είσαι στο γραφείο, στο σπίτι, έξω με φίλους ή σε οποιοδήποτε συνθήκη, έχεις μια σημαντική ευκαιρία: Να μετατρέψεις την κάθε στιγμή σε μία προσωπική γιορτή. Κι αυτό στο δικό μας μυαλό γίνεται με μία Coca-Cola Zero. Ή ακόμα και με μία Coca-Cola Χωρίς Ζάχαρη και Χωρίς Καφεΐνη.

Δείτε ένα βίντεο με δικές μας αγαπημένες zero στιγμές και συνεχίζουμε.

Κι αν σκεφτεί κάποιος τις δικές του zero στιγμές, όσο διαφορετικές κι αν είναι από αυτές στο βίντεο, έχουν όλες μία κοινή συνισταμένη. Την απόλαυση που είναι πάντα εκεί με συνέπεια, κάθε φορά που επιλέγει κάποιος να έχει τη δική του zero στιγμή.

Ναι, δεν είναι το ίδιο να απολαμβάνει κανείς μια παγωμένη Coca-Cola Zero με τους συναδέλφους στο γραφείο του με το να την απολαμβάνει σε φαγητό με φίλους. Έχει άλλη αίσθηση, άλλη σημασία. Αλλά έρχεται κάθε μία από αυτές τις στιγμές να προστεθεί στις άλλες και να δικαιολογήσει αυτό το κάθε μέρα γιορτή.

Και κάπου εδώ θα βάλουμε μια άνω τελεία. Γιατί για να συνεχιστεί αυτή η γιορτή, για να μπορούμε να χαιρόμαστε κάθε μία από αυτές τις στιγμές, πρέπει μία από αυτές τις zero στιγμές χαράς και γιορτής να είναι και η στιγμή της ανακύκλωσης. Κι αν έχεις μπει σε αυτή την κουλτούρα στην οποία έχει μυήσει ανθρώπους και επιχειρήσεις πολλά χρόνια τώρα η Coca-Cola και στη χώρα μας, ξέρεις ότι ακόμα και η στιγμή που απορρίπτεις μία συσκευασία σε έναν ειδικό κάδο είναι μια στιγμή νίκης αν μη τι άλλο.

Τα προηγούμενα χρόνια είδαμε έμπρακτα μερικές μόνο από τις κινήσεις που κάνει το brand στο δρόμο της βιωσιμότητας, όπως η αντικατάσταση του πλαστικού στις πολυσυσκευασίες αλουμινίου με 100% ανακυκλώσιμο χαρτόνι ή το μη αποσπώμενο καπάκι στις φιάλες. Τώρα είναι η δική μας σειρά να αποδείξουμε ότι τα brands μάς έχουν δίπλα τους σε αυτό το δρόμο.

Είμαστε οι στιγμές μας και αφού έχουμε την ευκαιρία να ζούμε καλύτερα παρέα με τους αγαπημένους μας, δεν έχουμε παρά να αφεθούμε σε αυτές και να ζήσουμε κάθε μέρα πραγματικά σαν μια μικρή γιορτή. Στον καναπέ μας, το τραπέζι, την έξοδο και τη βόλτα. Σε κάθε στιγμή παρέα με μια παγωμένη Coca-Cola Zero.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα