Συνάντηση Κασσελάκη – Αχτσιόγλου στο γραφείο του Φάμελλου

Διαβάζεται σε 2'
Έφη Αχτσιόγλου και Στέφανος Κασσελάκης πριν την μεταξύ τους εκλογική αναμέτρηση
Έφη Αχτσιόγλου και Στέφανος Κασσελάκης πριν την μεταξύ τους εκλογική αναμέτρηση SOOC

Τον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου υποδέχτηκε στο γραφείο του στη Βουλή ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος.

Συνάντηση με την Έφη Αχτσιόγλου στο γραφείο του Σωκράτη Φάμελλου έχει αυτή την ώρα ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Είχε προηγηθεί ξενάγηση του Στέφανου Κασσελάκη στη Βουλή, αλλά και συνάντησή του με τον Σωκράτη Φάμελλο, ο οποίος παραμένει πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγο αργότερα, ο κ. Φάμελλος αποχώρησε, με τη συνάντηση του προέδρου και της συνυποψήφιάς του στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Κατά τη συνάντησή τους, ο κ. Φάμελλος σημείωσε: “Πρόεδρε είναι μεγάλη χαρά και τιμή και ευθύνη που σε καλωσορίζω στην έδρα της πολιτικής παραγωγής και όπως σου είπα από το πρώτο βράδυ, είμαστε εδώ για να πιάσουμε δουλειά. Η κοινωνία μας έχει ανάγκες, έχει αγωνίες και πρέπει να ανταποκριθούμε“, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντά: “Ευχαριστώ πάρα πολύ Σωκράτη. Να συνεχίσεις ως πρόεδρος της ΚΟ την πολύ καλή δουλειά που κάνεις για το καλό του τόπου”.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Κυριακής, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η Έφη Αχτσιόγλου είχε στείλει μήνυμα ενότητας για την επόμενη ημέρα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «η κοινωνία κοιτάει προς τα εμάς» και πως «ξεκινά νέος αγώνας για μαχητική αντιπολίτευση».

Συνάντηση Κασσελάκη με δημοσιογράφους

Την πρώτη του συνάντηση με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες είχε ο Στέφανος Κασσελάκης. Μιλώντας με τους δημοσιογράφους, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Έχουμε πολλή δουλειά. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παράγει από εδώ και πέρα πολιτικές προτάσεις και μεταρρυθμίσεις και ως κόμμα και ως κοινοβουλευτική ομάδα αλλά κυρίως και ως μέρος της κοινωνίας. Η κοινωνία θα είναι μέρος των λύσεων, διότι το έχει ανάγκη και η κοινωνία και η οικονομία και το μέλλον γενικά όλης της χώρας. Ο Σωκράτης, ο Διονύσης και όλη η ομάδα κάνουν τιτάνιο άθλο να μπορέσουν να προωθήσουμε τις θέσεις μας. Έχουμε πια μία πολύ μεγαλύτερη ομάδα και κοινωνία να τους υποστηρίξει να πετύχουμε όλοι συλλογικά».

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα