Βόλος: Στη φυλακή ο 28χρονος που χτυπούσε την 22χρονη σύζυγο και το παιδί τους

Διαβάζεται σε 2'
Βόλος: Στη φυλακή ο 28χρονος που χτυπούσε την 22χρονη σύζυγο και το παιδί τους
ISTOCK

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο κατηγορούμενος για την κακοποίηση της συζύγου και της ανήλικης κόρης τους, τις οποίες φέρεται να κρατούσε και έγκλειστες.

Την προσωρινή κράτηση του 28χρονου κατηγορουμένου στον Βόλο για την υπόθεση κακοποίησης της 22χρονης συζύγου του και της δίχρονης κόρης τους αποφάσισε ο εισαγγελέας με την σύμφωνη γνώμη του Ανακριτή.

Ο άνδρας παραπέμπεται με τις κατηγορίες της βαριάς σωματικής βλάβης, του εγκλεισμού και -μετά την ιατροδικαστική έκθεση- εξετάσει ο εισαγγελέας εισηγήθηκε και την απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 28χρονος Αλβανός επιτέθηκε στη σύζυγο του “και της προκάλεσε σωματικές βλάβες χτυπώντας την στο πρόσωπο και στο σώμα με τις γροθιές του και πιάνοντας την από το λαιμό. Όταν η περίοικος αντιλαμβανόμενη το εν λόγω περιστατικό προσέτρεξε σε βοήθεια, ο δράστης την απείλησε και της προκάλεσε επίσης σωματικές βλάβες στο πρόσωπο χτυπώντας την με το χέρι του”.

Αστυνομικοί και Εισαγγελία, σύμφωνα με το gegonota.news, ανέφεραν πως δεν είχαν συναντήσει στα χρονικά αντίστοιχη υπόθεση. Συγκεκριμένα, για πέντε ολόκληρους μήνες, η 22χρονη και το νεογέννητο -τότε- βρέφος έζησαν στο απόλυτο σκοτάδι, αφού ο κατηγορούμενος δεν τους επέτρεπε ούτε να ανοίγουν τα παντζούρια.

Ο 28χρονος φέρεται να ασκούσε βία και στην κόρη τους ενώ, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, είχε τοποθετήσει κάμερα προκειμένου να παρακολουθεί κάθε της κίνηση, ακόμα και όταν αυτός έλειπε από το σπίτι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα