Κώστας Μπακογιάννης: Η ανάρτηση για τα 34 χρόνια από τη δολοφονία του πατέρα του

Διαβάζεται σε 1'
Φωτογραφία του Κώστα Μπακογιάννη με τον πατέρα του
Φωτογραφία του Κώστα Μπακογιάννη με τον πατέρα του Instagram

Στη δολοφονία του πατέρα του με μια φωτογραφία από τα παλιά αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο Instagram ο Κώστας Μπακογιάννης.”Το χαμόγελό σου θα δίνει πάντοτε δύναμη σε όσους σε αγάπησαν” αναφέρει μεταξύ άλλων.

Τριάντα τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, Τρίτη (26/9) από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, ο οποίος έπεσε νεκρός μετά από επίθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης “17 Νοέμβρη”.

Ο γιος του, Κώστας Μπακογιάννης, με ανάρτησή του στο Instagram θυμάται τον πατέρα του με συγκίνηση και θυμάται το χαμόγελό του: “Όσα χρόνια και αν περάσουν, το χαμόγελό σου πάντοτε θα δίνει δύναμη σε όσους σε αγάπησαν”, έγραψε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Την ανάρτηση συνοδεύει και μια φωτογραφία με τον ίδιο σε νεαρή ηλικία, μαζί με τον πατέρα του, να χαμογελούν στην εξοχή.

Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη

Δημοσιογράφος, πολιτικός επιστήμονας και βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, o Παύλος Μπακογιάννης δολοφονήθηκε από την τρομοκρατική οργάνωση “17 Νοέμβρη” στις 26 Σεπτεμβρίου 1989 στην Αθήνα.

Η δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη συγκλόνισε την πολιτική επικαιρότητα εκείνων των ημερών, η οποία μονοπωλούνταν από έναρξη της διαδικασίας για την παραπομπή των πολιτικών του σκανδάλου Κοσκωτά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα