Britney Spears: Χορεύει κρατώντας μαχαίρια και οι φανς ανησυχούν – “Κάποιος να σώσει τα σκυλάκια”

Διαβάζεται σε 1'
Britney Spears
Britney Spears Invision/AP, File Chris Pizzello

Βίντεο που δημοσίευσε η Britney Spears στο οποίο χορεύει κρατώντας δύο μεγάλα μαχαίρια έχει προκαλέσει την ανησυχία των ακολούθων της, τόσο για την ίδια όσο και για τα τρία σκυλάκια της. Δείτε το βίντεο.

Την έντονη ανησυχία τους για τη δημοφιλή ερμηνεύτρια Britney Spears όσο και για τα σκυλάκια της εξέφρασαν οι φανς της, ύστερα από βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram και στο οποίο φαίνεται να χορεύει κρατώντας δύο μεγάλα και ακονισμένα μαχαίρια.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει το TMZ, “κατά τη διάρκεια του βίντεο, φαίνονται τρία από τα σκυλιά της Britney να κοιτάζουν φοβισμένα καθώς εκείνη στριφογυρίζει με τα μαχαίρια στο χέρι. Μάλιστα, όταν τα χτυπάει τα σκυλιά τρέχουν να κρυφτούν”.

“Κάποιος παρακαλώ να σώσει αυτά τα κουτάβια!!!”, “Τα καημένα τα κουταβάκια πρέπει να σωθούν και η Britney χρειάζεται βοήθεια”, έγραψαν μερικοί στα σχόλια.

Για να ηρεμήσει τα πνεύματα η Britney έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της ότι τα μαχαίρια που κρατά δεν είναι αληθινά, ωστόσο, στο παρόν βίντεο, κάθε άλλο παρά ψεύτικα ακούγονται.

Μάλιστα, η επόμενη δημοσίευση στην οποία φαίνεται να έχει μια γρατζουνιά στο πόδι και να φορά επίδεσμο στον καρπό της, φαίνεται να ενέτειναν την ανησυχία των θαυμαστών και ακολούθων της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα