Ντέβα Κασέλ: Υπνώτισε τα πλήθη στο show του Dior και η Μπελούτσι την αποθέωσε

Διαβάζεται σε 2'
Ντέβα Κασέλ (φωτογραφία αρχείου)
Ντέβα Κασέλ (φωτογραφία αρχείου) AP Photo Antonio Calanni

Η 19χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ παρευρέθηκε στην επίδειξη μόδας του οίκου Dior στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και “μαγνήτισε” τα βλέμματα με το total black look της. Δείτε φωτογραφίες.

Σε ηλικία μόλις 19 ετών, η Ντέβα Κασέλ ήδη υπνωτίζει τα πλήθη και εντυπωσιάζει με την ομορφιά της, αλλά και την φινέτσα της. Η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ ξεκίνησε καριέρα ως μοντέλο, και τα πάει εξαιρετικά, ενώ είναι πολύ δημοφιλής στα κοινωνικά δίκτυα και στις πασαρέλες.

Πρόσφατα, η νεαρή καλλονή παρευρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και “μαγνήτισε” τα βλέμματα με το total black look της, το οποίο αποτελείτο από ένα μαύρο σουτιέν και μία μίντι φούστα στο ίδιο χρώμα, ενώ συμπλήρωσε το ντύσιμό της με ένα γούνινο γιλέκο. Από αξεσουάρ, επέλεξε ένα καπιτονέ clutch και έναν μεγάλο φιόγκο στα μαλλιά της, ενώ φορούσε γόβες. Τέλος, πρόσθεσε μια “πινελιά” που απογείωσε το στυλ της, η οποία δεν ήταν άλλη από το λαμπερό κόκκινο κραγιόν στα χείλη της.

Όλα ήταν δημιουργίες του Dior, καθώς η 19χρονη πήγε για να παρακολουθήσει την επίδειξη μόδας του οίκου για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2024.

Το μοντέρνο και, παράλληλα, κλασικό outfit της Ντέβα Κασέλ έλαβε πολύ θετικά σχόλια από τους ανθρώπους της μόδας, αλλά και από τη μητέρα της, η οποία την αποθέωσε στα social media. Συγκεκριμένα, η Μόνικα Μπελούτσι μοιράστηκε φωτογραφίες της κόρης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας την περηφάνεια της.

Φωτογραφίες από το show μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και η ίδια η Ντέβα Κασέλ, η οποία φάνηκε ενθουσιασμένη από την επίδειξη του οίκου Dior.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα