My Style Rocks: Καρφιά, μαλλιοτραβήγματα και μία νέα παίκτρια που προειδοποιεί – “Προσοχή, δεν αντέχω το κιτς”

Διαβάζεται σε 2'
MSR
My Style Rocks glomex

Κόντρες, εντάσεις και νέα πρόσωπα στο πλατό του My Style Rocks στο επεισόδιο της Τετάρτης (27/09). Όσα συνέβησαν στο show μόδας.

“Ξεκίνημα εβδομάδας” για τις διαγωνιζόμενες του My Style Rocks, οι οποίες μετά από ένα εντυπωσιακό Gala, από το οποίο αποχώρησε η Νίκη Κόλλια, επέστρεψαν στο πλατό του show μόδας με στόχο να εντυπωσιάσουν κριτές και συμπαίκτριες.

Η αποχώρηση έφερε μία νέα είσοδο παίκτριας και η Κατερίνα Καραβάτου καλωσόρισε το νέο μέλος της παρέας, η οποία συστήθηκε στο κοινό στέλνοντας παράλληλα το μήνυμά της προς τις συμπαίκτριές της.

Ο λόγος για την 25χρονη Χριστιάννα Κοντού, η οποία όπως τόνισε σιχαίνεται το fast fashion και δεν αντέχει το κιτς, με τις υπόλοιπες fashionistas να εξαντλούν όλη τους την αυστηρότητα πάνω στην εμφάνισή της.

Δεν έλειψαν όμως ούτε από το σημερινό επεισόδιο οι εντάσεις ανάμεσα στις υπόλοιπες παίκτριες με τη Μορτασία και την Αμάντα να έρχονται ξανά σε σύγκρουση, αφού η πρώτη κατηγόρησε τη δεύτερη αλλά και τη Διονυσία για τη δημιουργία κλίκας. Απαντώντας στα καρφιά της συμπαίκτριάς της η Αμάντα ανέφερε πως ο μόνος λόγος που γίνεται είναι η ίντριγκα, δίνοντας ως εξήγησε το νεαρό της ηλικίας της.

Η ένταση συνεχίστηκε και όταν η Αμάντα βρέθηκε απέναντι από τις συμπαίκτριές της για να βαθμολογήσουν το δικό της λουκ, με τον διάλογο να ξεφεύγει ανάμεσα στην ίδια και τη Μορτασία, καθώς κάποια χαμόγελα της παίκτριας την εκνεύρισαν, λέγοντάς της μάλιστα πως αν συνεχίσει να γελάει με ειρωνία θα μαλλιοτραβηχτούν.

Δεν είμαι κατίνα να μαλλιοτραβιέμαι, τα λες και στην τηλεόραση, έχεις και παιδί και χαίρεσαι με αυτά που λες;”, δήλωσε η Μορτασία.

Μεγάλη κόντρα ξέσπασε και ανάμεσα σε Διονυσία και Γεωργία, με αφορμή το προηγούμενο θέμα της κλίκας και των στημένων βαθμολογιών, μετά την πασαρέλα της πρώτης, με την παίκτρια να της λέει μεταξύ άλλων πως δεν της επιτρέπει να της μιλάει.

 

 

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα