Εάν φτιάχναμε μόνο ένα παπούτσι, αυτό θα ήταν το Fresh Foam X 1080

Διαβάζεται σε 3'
Εάν φτιάχναμε μόνο ένα παπούτσι, αυτό θα ήταν το Fresh Foam X 1080

Το νέο Fresh Foam X 1080v13 σου επιτρέπει να τρέξεις με τον δικό σου τρόπο

Για τον αμερικανικό κολοσσό στο χώρο των αθλητικών ειδών, το 1080 είναι το καλύτερο παπούτσι που κατασκευάζει, όπως περήφανα αναφέρει η New Balance, τοποθετώντας το στο μοναδικό σημείο που τέμνονται η επαυξημένη άνεση, οι επιδόσεις του υψηλότερου επιπέδου και η καθημερινή, έντονη χρήση.

Και αντίθετα με τα όσα περίμενε κανείς, πως ένα κορυφαίο αθλητικό παπούτσι θα έπρεπε να απευθύνεται στους κορυφαίους αθλητές του κόσμου, η New Balance επιλέγει να βγει από το ταρτάν και με επικεφαλίδα πως «αυτό είναι το καλύτερο παπούτσι στον κόσμο για όλους» επιχειρεί να επαναπροσδιορίσει το όρο «δρομέας».

Το νέο Fresh Foam X 1080v13 σου επιτρέπει να τρέξεις με τον δικό σου τρόπο. Είτε τρέχεις στο δρόμο ή στο στάδιο είτε απλώς για να προλάβεις το λεωφορείο! Όλοι τρέχουμε για κάτι. Σημασία έχει η πράξη, και αυτή η προσέγγιση αναδεικνύει τα χρόνια κληρονομιάς και πρωτοπορίας του brand που ανοίγει τη βεντάλια για όλους.

Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το νέο 1080v13 φιγουράρει μια ολόφρεσκη στρώση εξελιγμένου ακόμη πιο μαλακού αφρού Fresh Foam X με αυξημένη επιστροφή ενέργειας συνδυασμένο με επιπλέον αφρό EVA πολυουθεράνης, σε ένα μαξιμαλιστικό σύνολο δύο μαξιλαριών άνεσης και απόδοσης για τις μεγάλες αποστάσεις.

Παράλληλα, στη σόλα του νέου 1080 τα ασύμμετρα γεωμετρικά σχήματα του Fresh Foam X είναι πλέον «πυραμιδοειδή» αφαιρώντας περιττό βάρος από το παπούτσι και ενισχύοντας περαιτέρω την επιστροφή ενέργειας και την μεγαλύτερη απορρόφηση των κραδασμών.

Ζυγίζει 262γρ για τον άντρα και 206γρ για τη γυναίκα. Το drop του είναι στα 6mm.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα New Balance, στο www.newbalance.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα