Delta: Καθημερινή η πτήση Βοστώνη – Αθήνα

Διαβάζεται σε 1'
Αεροπλάνο της Delta Air Line
Αεροπλάνο της Delta Air Line AP Photo Rick Bowmer

Επτά πτήσεις την εβδομάδα θα πραγματοποιεί του χρόνου το καλοκαίρι η αμερικανική αεροπορική εταιρεία, μετά την επιτυχία του δρομολογίου.

Την επέκταση σε καθημερινή βάση της πτήσης Βοστώνη – Αθήνα ανακοίνωσε η Delta Air Lines για την καλοκαιρινή περίοδο του 2024 μετά την μεγάλη επιτυχία του δρομολογίου και φέτος. Η αμερικανική αεροπορική εταιρεία, περιλαμβάνει στο πτητικό της πρόγραμμα 3 επιπλέον πτήσεις από τη Βοστώνη για την ελληνική πρωτεύουσα, αντί των τεσσάρων που είχε φέτος. Το δρομολόγιο ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2022 με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις. Οι πτήσεις θα γίνουν καθημερινές πιθανόν από Μάιο μέχρι και τον Αύγουστο του 2024.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε αφού οι πτήσεις τις δυο τελευταίες χρονιές χαρακτηρίστηκαν ιδιαιτέρως επιτυχημένες. Σύμφωνα με τα στοιχεία του αεροδρομίου των Αθηνών, η απευθείας σύνδεση Βοστώνη – Αθήνα κατέγραψε την περίοδο Μαΐου – Οκτωβρίου 2022, 33.900 επιβάτες. Για το 2023, από Μάιο – Αύγουστο, η επιβατική κίνηση αυξήθηκε αντίστοιχα κατά 64% και ανήλθε σε 34.500 επιβάτες έως και τον Αύγουστο. Η Delta Air Lines χρησιμοποιεί τα αεροσκάφη τύπου A330-900 neo.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα