My Style Rocks: Απασφάλισε ξανά η Χατζηπαντελή – “Εσύ θα μου πεις για μόδα;”

Διαβάζεται σε 1'
xatzipanteli
Σοφία Χατζηπαντελή glomex

Έναν έντονο διάλογο με διαγωνιζόμενη του My Style Rocks είχε η Σοφία Χατζηπαντελή αντιδρώντας στα σχόλια της παίκτριας που έκρινε τι είναι μόδα.

Με νέες εμφανίσεις, πρωτότυπα concept αλλά και εντάσεις επέστρεψε το My Style Rocks το απόγευμα της Πέμπτης (28/09) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και όπως απέδειξε για ακόμη μια φορά η Σοφία Χατζηπαντελή έχει πάρει αρκετά σοβαρά τον ρόλο της.

Το γνωστό μοντέλο, το οποίο έχει βρεθεί τελευταία στο στόχαστρο σκληρής κριτικής, βλέποντας τις χαμηλές βαθμολογίες στην εμφάνιση της Χριστίνας απόρησε και ζήτησε από τη νέα παίκτρια του show να της εξηγήσει με ποια κριτήρια έδωσε μεγαλύτερο βαθμό στην εμφάνιση της Διονυσίας που είχε προηγηθεί.

Όταν εκείνη της ανταπάντησε πως στο look της Χριστίνας δεν “βλέπει” μόδα, η Σοφία Χατζηπαντελή απασφάλισε ρωτώντας τη σε έντονο ύφος, “εσύ θα μου πεις τι είναι μόδα;“, ενώ θέση για το περιστατικό πήραν και οι άλλοι δύο κριτές, οι οποίοι υποστήριξαν πως οι τόσο μικροί βαθμοί στη Χριστίνα -και οι μεγαλύτεροι στη Διονυσία- είναι καθαρά θέμα συμπάθειας και όχι αντικειμενικής άποψης.

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα