Εύβοια: Ο χειριστής, ο μοναδικός επιβαίνων στο ελικόπτερο – Σταμάτησαν οι έρευνες

Διαβάζεται σε 1'
Ελικόπτερο, Εύβοια
Ανασυρση της σορού του πιλότου του ελικοπτέρου που κατέπεσε στην Εύβοια SOOC Nephele Nomikou

Μόνο ένα άτομο επέβαινε στο ιδιωτικό ελικόπτερο που κατέπεσε σε θαλάσσια περιοχή της Ευβοιας. Η σορός του χειριστή αναγνωρίστηκε από τους οικείους του.

Ένα άτομο επέβαινε στο ιδιωτικό ελικόπτερο που κατέπεσε χθες στη θαλάσσια περιοχή Αχλάδι Ευβοίας σε βάθος 52 μέτρων, σύμφωνα με το Λιμενικό.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πρόκειται για τη σορό του άτυχου πιλότου του μοιραίου ελικοπτέρου που μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Μαντουδίου και αναγνωρίστηκε από τους οικείους του.

Τέλος, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα οι έρευνες στο σημείο έχουν διακοπεί ενώ δεν αποκλείεται να επιχειρηθεί η ανέλκυση του ελικοπτέρου τις επόμενες ημέρες.

Η στιγμή της πτώσης του ελικοπτέρου

Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, το ελικοπτέρο Α-109 απογειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (28/09) από το ελικοδρόμιο των Αφιδνών, ενώ ο χειριστής ενημέρωσε ότι θα προσγειωθεί στο Μαντούδι Ευβοίας.

Το ελικόπτερο προσγειώθηκε στις 9:00 το πρωί και απογειώθηκε στις 10:13 από το Μαντούδι και έκτοτε χάθηκε από το ραντάρ.

Στο σχέδιο πτήσης ήταν δηλωμένος μόνο ο χειριστής του ελικοπτέρου, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται αναζητήσεις για δύο άτομα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα