My Style Rocks: Χαμός στο πλατό – “Αναμενόμενο να ψάξεις να βρεις αυτό το σουτιέν;”

Διαβάζεται σε 1'
msr
My Style Rocks glomex

Φωτιές άναψε στο πλατό του My Style Rocks το σουτιέν που επέλεξε η Γεωργία για να αναβαθμίσει το στιλ της στο επεισόδιο της Παρασκευής. Η αυστηρή κριτική από συμπαίκτριά της.

Τους κανόνες του colour blocking κλήθηκαν να ακολουθήσουν στο επεισόδιο της Παρασκευής (29/09) οι διαγωνιζόμενες του My Style Rocks και δεν έλειψαν ούτε από τη σημερινή ημέρα οι έντονες διαφωνίες και οι χαμηλές βαθμολογίες.

Ο πειραματισμός της Γεωργίας στη σημερινή δοκιμασία δεν φάνηκε να ενθουσιάζει ιδιαίτερα τη Διονυσία, η οποία ήταν και η μόνη που τη βαθμολόγησε με 2 σε αντίθεση με τις υπόλοιπες παίκτριες που της χάρισαν 3.

Όταν η Διονυσία κλήθηκε να δικαιολογήσει τον βαθμό της υποστήριξε πως βλέπει ένα σετ και τίποτα άλλο, με τη Γεωργία να αντιδράει και να διαφωνεί ανοιχτά με τη συμπαίκτριά της, λέγοντας πως τίποτα από όλα αυτά που επέλεξε να συνδυάσει, μεταξύ αυτών και το σουτιέν της, δεν είναι αναμενόμενο.

Το θεωρείς αναμενόμενο να ψάξεις να βρεις αυτό το σουτιέν, που έχω βάλει από μέσα, που έφαγα όλο τον κόσμο και το βρήκα τελικά!”, είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα