Η σχεδόν γυμνή εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή έβαλε “φωτιά” στο My Style Rocks

Διαβάζεται σε 1'
Η Σοφία Χατζηπαντελή στο My Style Rocks
Η Σοφία Χατζηπαντελή στο My Style Rocks Glomex/ΣΚΑΙ

Η κριτής και μοντέλο του My Style Rocks, Σοφία Χατζηπαντελή, αναστάτωσε το κοινό με την άκρως αποκαλυπτική της εμφάνιση. Το ολόσωμο see-through που επέλεξε.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το My Style Rocks στον ΣΚΑΙ το απόγευμα της Παρασκευής (29/09), που ήταν ημέρα δοκιμασίας, αφού οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να πειραματιστούν με το Color Blocking.

Σε μία εμφάνιση που κατά παράδοση δυσκολεύει τις fashionistas, οι παίκτριες κλήθηκαν να φέρουν ευφάνταστες και μοδάτες εικόνες, με ορισμένες από αυτές να τα καταφέρνουν και άλλες όχι.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή είδαν με ενδιαφέρον το αποτέλεσμα, όμως, κάποια concepts και looks τους προβλημάτισαν, ειδικά σε περιπτώσεις που φάνηκε να μην έχει γίνει καμία ουσιαστική προσπάθεια.

Και μπορεί οι διαγωνιζόμενες να μην ενθουσίασαν και τόσο πολύ με τις εμφανίσεις τους, αλλά η Σοφία Χατζηπαντελή έκλεψε τις εντυπώσεις και “μαγνήτισε” τα βλέμματα με το outfit της, το οποίο ήταν ιδιαίτερα σέξι.

Συγκεκριμένα, το 26χρονο μοντέλο έκανε πασαρέλα στην αρχή του show, φορώντας ένα ολόσωμο see-through σύνολο, ενώ μέσα από αυτό ήταν γυμνή. Τα μακριά μαλλιά της, κάλυπταν το στήθος της, ενώ στον κορμό της τύλιξε μία μπλε γούνα, η οποία κάλυπτε με τη σειρά της άλλα απόκρυφα σημεία.

Δείτε την εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα