Καιρός: Λίγα φαινόμενα, βοριάδες και κανονικές θερμοκρασίες την Κυριακή

Διαβάζεται σε 4'
Συννεφιά
Συννεφιά Eurokinissi

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια με λίγα φαινόμενα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Λίγα τοπικά φαινόμενα στα ανατολικά και νότια.
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά επίπεδα
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5 με 6 και τοπικά 6 με 7 μποφόρ

Η εβδομαδιαία προοπτική ανέμων και θερμοκρασιών

 

Σήμερα Κυριακή στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τοπικές βροχές και κυρίως στα Δωδεκάνησα μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα . Στις υπόλοιπες περιοχές, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα κεντρικά και νότια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φτάσει τους 27 με 29 και κατά τόπους τους 30 βαθμούς Κελσίου

ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 02-10-2023

Καιρός Δευτέρα
Καιρός Δευτέρα

Στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά και την Εύβοια προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές και πιθανώς να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 27 με 29 βαθμούς και κατά τόπους τους 30 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΙΤΗ 03-10-2023

Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και την κεντρική Στερεά παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή όμβρους. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι στα δυτικά μεταβλητοί και πρόσκαιρα ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 04-10-2023

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σε όλη τη χώρα με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα νότια μέχρι το απόγευμα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι στα δυτικά μεταβλητοί και βαθμιαία στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ

Στην Αθήνα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα