Ασιατικοί Αγώνες: Σφυροβόλος έσπασε το πόδι διαιτητή… κατα λάθος – Δείτε βίντεο

Διαβάζεται σε 2'
Ασιατικοί Αγώνες: Σφυροβόλος έσπασε το πόδι διαιτητή… κατα λάθος – Δείτε βίντεο

Ατύχημα στους Ασιατικούς Αγώνες της Χανγκζού, όπου ο σφυροβόλος Ali Zankawi έριξε μια λάθος βολή, με τη σφύρα να καταλήγει στο πόδι του 62χρονου Huang Qinhua και να του προκαλεί κάταγμα.

Ένας αξιωματούχος του στίβου υπέστη κάταγμα στο πόδι και σοβαρή αιμορραγία μετά από χτύπημα που δέχτηκε από σφύρα στους Ασιατικούς Αγώνες της Χανγκζού.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το Reuters, το Σάββατο (30/09) ο Ali Zankawi από το Κουβέιτ παρατάχθηκε για μια από τις βολές του στον τελικό σφυροβολίας ανδρών στο κατάμεστο Ολυμπιακό στάδιο της ανατολικής Κίνας. Αλλά, αντί η σφύρα να πετάξει στα ύψη, “έφυγε” προς τα πλάγια και χαμηλά προς τα δεξιά, χτυπώντας το πόδι του τεχνικού διαιτητή, ο οποίος καθόταν.

Τρομοκρατημένος, ο Zankawi έτρεξε κατευθείαν προς του μέρος του 62χρονου διαιτητή, Huang Qinhua, του οποίου το δεξι πόδι είχε αρχίσει ήδη να αιμορραγεί, ενώ ο ίδιος φαινόταν να πονάει πολύ και να ζαλίζεται.

Αμέσως ο Zankawi χρησιμοποίησε τα χέρια του για να φτιάξει έναν αυτοσχέδιο επίδεσμο στο πόδι του Huang και να σταματήσει την αιμορραγία, ενώ το ιατρικό προσωπικό παρέλαβε πολύ σύντομα τον Huang με φορείο και τον μετέφερε σε κοντινό νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο

«Έφτασε στο νοσοκομείο στις 20:15, όπου διαγνώστηκε με ένα ανοιχτό κάταγμα κνήμης δεξιά», δήλωσε ο εκπρόσωπος των αγώνων Xu Deqing σε συνέντευξη Τύπου την Κυριακή. «Οι ζωτικές ενδείξεις του είναι σταθερές», συμπλήρωσε.

Τον τελικό κέρδισε ο Κινέζος Wang Qi. Ο Zankawi τερμάτισε όγδοος, αλλά κατάφερε να πετύχει το ρεκόρ της σεζόν με 67,57 μ., το οποίο έκανε στον δεύτερο γύρο πριν από την άστοχη βολή του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα