Επίσκεψη Κασσελάκη στον Βόλο: “Αντί για ένα χαστούκι χρειάζεται ένα χέρι βοήθειας”

Διαβάζεται σε 3'
Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης EUROKINISSI

Στον κατεστραμμένο Βόλο βρέθηκε την Δευτέρα ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος επισκέφτηκε σπίτια πλημμυροπαθών. Απηύθυνε έκκληση για βοήθεια.

Στην πληγείσα περιοχή του Βόλου βρέθηκε την Δευτέρα (2/10) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, όπου επισκέφτηκε πλημμυροπαθείς και συνομίλησε μαζί τους.

Ο κ. Κασσελάκης μπήκε μέσα στα σπίτια των πλημμυροπαθών στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, βγάζοντας μάλιστα τα παπούτσια του, ενώ στη συνέχεια πήρε στα χέρια του και ένα φτυάρι για να απομακρύνει τις λάσπες.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, οι κάτοικοι που επισκέφτηκε του είπαν ότι “το κράτος δεν είναι πουθενά”.

“Η εικόνα είναι σοκαριστική. Έχουν αφήσει τους ανθρώπους στη μοίρα τους. Δεν είναι δυνατόν η δεύτερη βροχή να έχει φέρει χειρότερες καταστάσεις από την πρώτη. Κάτι έχει συμβεί στο ενδιάμεσο, δεν γνωρίζω τεχνικά τι. Κάτι έχει συμβεί στη διαχείριση τις τελευταίες 20 μέρες που δεν έχει δουλέψει και έχει προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα. Οι άνθρωποι δεν έχουν καμία βοήθεια” τόνισε ο κ. Κασσελάκης σε δηλώσεις που πραγματοποίηση.

“Αντί για ένα χέρι χαστούκι χρειάζεται ένα χέρι βοήθειας” είπε στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε πως “εκεί πρέπει να επικεντρωθεί η Πολιτεία και ο Περιφερειάρχης και ο δήμαρχος αυτής της πόλης. Πρέπει να επικεντρωθείτε στις ζωές των ανθρώπων εδώ. Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε”.

EUROKINISSI

 

EUROKINISSI

Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη στον Βόλο, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε τις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές στη Νέα Ιωνία, στην συνέχεια το Εκλογικό Κέντρο του υποψήφιου Δημάρχου Ν. Παπαπέτρου όπου και συναντήθηκε με όλο το συνδυασμό, και τη συνοικία του Παλαιού Λιμεναρχείου. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα