Ματωμένος γάμος στο Ιράκ: Συγκλονίζει το βίντεο από την πυρκαγιά στη γαμήλια δεξίωση

Διαβάζεται σε 1'
gamos
Οι νεόνυμφοι κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης στο Ιράκ YouTube

Τη στιγμή που η ευτυχία ενός νεόνυμφου ζευγαριού μετατρέπεται στον απόλυτο εφιάλτη και οι φλόγες καταστρέφουν την αίθουσα δεξιώσεων που πραγματοποιούνταν το γαμήλιο γλέντι τους κατέγραψε κάμερα.

Στη δημοσιότητα δόθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών του Ιράκ ένα συγκλονιστικό βίντεο από τον εφιάλτη που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια γαμήλιας δεξίωσης, όταν πυρκαγιά που προκλήθηκε από πυροτεχνήματα στοίχισε τη ζωή σε πάνω από 100 ανθρώπους.

Στα συγκλονιστικά πλάνα που κάνουν τον γύρο του κόσμου και θυμίζουν ταινία επιστημονικής φαντασίας φαίνεται το ζευγάρι στον πρώτο του χορό στην αίθουσα γαμήλιων δεξιώσεων στη συνοικία Χαμντανίγια, όταν ξαφνικά ανοίγουν πυροτεχνήματα γύρω από την πίστα και σε λίγα λεπτά ο χώρος μετατρέπεται σε πύρινη κόλαση.

Η κάμερα καταγράφει τη στιγμή που το ζευγάρι συνειδητοποιεί τι συμβαίνει, επικρατεί πανικός, οι καλεσμένοι σηκώνονται και τρέχουν προς την έξοδο ενώ η οροφή τυλίγεται στις φλόγες και φλεγόμενα αντικείμενα πέφτουν σε όλη την αίθουσα από την οροφή.

Σύμφωνα με την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας “η φωτιά προκάλεσε την κατάρρευση τμήματος της οροφής, λόγω των ιδιαίτερα εύφλεκτων και φθηνών δομικών υλικών” και “μαρτυρίες αναφέρουν τη ρίψη πυροτεχνημάτων στη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης, τα οποία προκάλεσαν την πυρκαγιά”.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα