Sex Education: Πωλείται το σπίτι του Ότις στην αγγλική εξοχή – Το αστρονομικό ποσό

Διαβάζεται σε 2'
sexeducation
Το σπίτι του Ότις και της μητέρας του στο Sex Education YouTube

Προς πώληση διατίθεται μία από τις πιο εντυπωσιακές κατοικίες του “Sex Education”, που έχει εξέχοντα ρόλο στη σειρά ως το σπίτι του έφηβου θεραπευτή Otis Milburn και της μητέρας του, Jean.

Αν είστε φανατικός θαυμαστής της δημοφιλούς σειράς του Netflix “Sex Education“, σας περιμένουν ευχάριστα νέα αφού μπορείτε να κάνετε δική σας την εντυπωσιακή μονοκατοικία του έφηβου θεραπευτή Otis Milburn και της μητέρας του, Jean.

Σύμφωνα με το BBC η τριώροφη κατοικία του 18ου αιώνα, γνωστή και ως Chalet, βρίσκεται ανάμεσα στους καταπράσινους λόφους του Symonds Yat του Ηνωμένου Βασιλείου με εκπληκτική θέα στο φαράγγι Wye, μία περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους κοντά στα σύνορα με την Ουαλία.

Όπως έχει γίνει γνωστό το διάσημο σαλέ που “πρωταγωνιστεί” στη σειρά διατίθεται προς πώληση έναντι του ποσού των 1.800.000 δολαρίων.

Διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και τρία μπάνια, δύο καθιστικά, κουζίνα, τραπεζαρία και μεγάλες βεράντες με πανοραμική θέα. Σημειώνεται ότι η νορβηγικού τύπου κατοικία ανακαινίστηκε πλήρως όταν τη αγόρασε ο σημερινός ιδιοκτήτης της το 2002.

Από το 2019 που ξεκίνησε η αγαπημένη σειρά σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης και διθυραμβικές κριτικές έχει προσελκύσει χιλιάδες θαυμαστές, ενώ στις 21 Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε ο τέταρτος και τελευταίος κύκλος της σειράς.

“Το γεγονός ότι αυτό το ακίνητο είναι τόσο διάσημο, αυξάνει την γοητεία αυτής της απίστευτα σπάνιας ευκαιρίας να αποκτήσει κανείς ένα εντυπωσιακό σπίτι με εξαιρετική θέα στον ποταμό Wye”, δήλωσε στο BBC ο κτηματομεσίτης Τζέιμς Τόγκουντ (James Toogood).

Εξίσου εντυπωσιακοί είναι και οι κήποι των 4,52 στρεμμάτων που το πλαισιώνουν από τους οποίους, μεταξύ άλλων, υπάρχει πρόσβαση στο φαράγγι που προσφέρεται για ψάρεμα και κανό, μία μικρή εξοχική κατοικία και ένα μικρό περιβόλι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα