Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πέθανε στενός συνεργάτης της και το ανακοίνωσε on air

Διαβάζεται σε 1'
tsimtsili
Σταματίνα Τσιμτσιλή glomex

Μία δυσάρεστη είδηση μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό του “Happy Day” η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοινώνοντας πως έφυγε από τη ζωή συνεργάτης της εκπομπής της.

Δυσάρεστο ήταν το κλείσιμο της εκπομπής της Δευτέρας (02/10) για το “Happy Day”, καθώς λίγο πριν αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της για σήμερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως συνεργάτης της εκπομπής της έφυγε από τη ζωή.

Φανερά συγκινημένη η γνωστή παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως ο μοντέρ του Alpha και στενός συνεργάτης της εκπομπής της, Παναγιώτης Σταματόπουλος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, αφήνοντας πίσω του τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά του.

“Τα λόγια είναι πολύ δύσκολα σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί όταν έναν άνθρωπο τον συναντάς καθημερινά και ξαφνικά μαθαίνεις ότι έφυγε από τη ζωή, χωρίς να ξέρεις ότι έχει κάποιο πρόβλημα, αφνιδιάζεσαι, σοκάρεσαι. Οι σκέψεις μας, η αγάπη μας, η στήριξή μας είναι με την οικογένειά του, τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά. Καλό ταξίδι και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Θα προσέχει τους ανθρώπους του από ψηλά πια”, είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα