Καιρός: Νεφώσεις με ανέμους έως 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 29 βαθμούς

Διαβάζεται σε 4'
Συννεφιά
Συννεφιά EUROKINISSI

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά επίπεδα
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5 με 6 μποφόρ με εξασθένηση

Η εβδομαδιαία προοπτική ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Τρίτη στην κεντρική και τη δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την Κρήτη και τα νοτιότερα τμήματα των Δωδεκανήσων, παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή όμβρους και βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και τα βόρεια και θα φτάσει τους 26 με 27 και κατά τόπους τους 29 βαθμούς Κελσίου.
6-5 GREECE WEATHER.jpg

ΤΕΤΑΡΤΗ 04-10-2023


Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σε όλη τη χώρα με λίγες παροδικές νεφώσεις στην Κρήτη και τα νοτιότερα τμήματα των Δωδεκανήσων μέχρι το απόγευμα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα δυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς ενώ στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει τους 26 με 28 και κατά τόπους τους 29 βαθμούς Κελσίου.

ΠΕΜΠΤΗ 05-10-2023


Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σε όλη τη χώρα με λίγες αραιές νεφώσεις στα ανατολικά. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια ορεινά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06-10-2023

Στα κεντρικά και τα βόρεια λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα υπόλοιπα ηπειρωτικά το μεσημέρι-απόγευμα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά και τα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, στο Αιγαίο 4 με 5 και από το μεσημέρι τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην Θεσσαλινίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 25 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Το στίγμα της χθεσινής ημέρας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα