Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Να μη βάζουν σάλτσες στην ιστορία μου, ακούω βλακείες’

Διαβάζεται σε 2'
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Να μη βάζουν σάλτσες στην ιστορία μου, ακούω βλακείες’

“Ποδαρικό” στον νέο κύκλο του 2NightShow έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία αναφέρθηκε σε όσα ακούγονται για την ίδια και την καριέρα της. “Θέλω και δεν θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση”.

Πρεμιέρα με καλεσμένη την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε για ακόμα μία τηλεοπτική σεζόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το “2NightShow”.

Η γνωστή παρουσιάστρια ρωτήθηκε για το παρελθόν της στην τηλεόραση και για όσα έχουν ακουστεί προς το πρόσωπό της, σχολιάζοντας: “Το παρελθόν είναι γεγονότα που συνέβησαν κάποια άλλη δεδομένη στιγμή. Καλό είναι να το σεβόμαστε, να το αγαπάμε, να το αγκαλιάζουμε και να το αφήνουμε στην ησυχία του. Και για τους άλλους μιλάω Δεν υπήρχε κάποιο βιβλίο, κάποιο εγχειρίδιο που να σου λέει ότι όλα θα τα κάνεις τέλεια. Καλό είναι λοιπόν άνθρωποι που δεν ξέρουν τι συνέβη να μη βάζουν σάλτσες. Ξέρεις, ακούω τόσα πράγματα και τώρα που έχουν περάσει και τόσα χρόνια το θεωρώ και λίγο άστοχο όλο αυτό», συμπληρώνει η παρουσιάστρια.

Μεγαλώνεις, αναθεωρείς, αλλάζεις. Σκασίλα μας τώρα τι έγινε τότε με το ένα και με το άλλο. Ακούω και βλακείες, τις προάλλες άκουσα ότι τότε λέει βαφτίστηκε παρουσιάστρια στο Βόρειο Αιγαίο. Ακούω πάρα πολλά.

Κατ’ αρχάς δεν ήταν μπροστά κάποιοι άνθρωποι για να τα πουν όλα αυτά. Τους ευχαριστώ που βάζουν αυτές τις πινελιές στην ιστορία μου και στην τηλεοπτική πορεία μου. Βάζουν διάφορες πινελιές για να πούνε κάτι, ότι ήξεραν. Δεν ήξεραν. Λυπάμαι. Ακούω συνέχεια να λένε. Αρέσει να λένε”, ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Σε ερώτηση για το αν θέλει να επιστρέψει στην τηλεόραση, απάντησε: “Και θέλω και δεν θέλω. Μου λείπει η επικοινωνία με τον κόσμο. Μου άρεσε που πήγαινα σε σπίτια, γνώριζα κόσμο. Εννοείται πως υπάρχει η περίπτωση να επιστρέψω. Γιατί να κλείσω την πόρτα; Δεν την κλείνω”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα