Κασσελάκης για Μητσοτάκη: “Ας αντιπαρατεθεί με το κενό της προσωπικής του ευθύνης”

Διαβάζεται σε 1'
Ο Στέφανος Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελάκης SOOC

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απάντησε στον πρωθυπουργό για τη λέξη “κενό” που χρησιμοποίησε σε συνέντευξή του, ανεβάζοντας και ένα βίντεο από παλαιότερες υποσχέσεις του στην Καρδίτσα.

“Δεν μπορώ να κάνω αντιπαράθεση με το κενό. Πρέπει να έχω πολιτική επιχειρηματολογία”, ανέφερε σε χθεσινή τηλεοπτική του συνέντευξη στον Alpha ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ερωτηθείς για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Το πρωί της Τρίτης ήρθε η απάντηση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με μία ανάρτηση και ένα βίντεο στα social media, όπου υπενθυμίζει την παλαιότερη περιοδεία του στην Καρδίτσα και τις υποσχέσεις που έδινε τότε μετά το “χτύπημα” του Ιανού.

“2020: Θα έκανε «αυτό που του αναλογεί».2023: Δεν του αναλογεί τίποτα, δεν ξέρει τίποτα, δεν έχει καμία ευθύνη”, αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης και προσθέτει: “Ο κύριος Μητσοτάκης, ας αντιπαρατεθεί με το κενό της προσωπικής του ευθύνης. Ο κύκλος των πρωθυπουργών που είναι υπεύθυνοι στα λόγια και ανεύθυνοι στις πράξεις, σταματάει εδώ. Ο πρωθυπουργός της νέας εποχής, ό,τι λέει θα το κάνει”.

Η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα