My Style Rocks: Έγιναν μύλος οι παίκτριες – Άρχισαν οι συγκρίσεις των σωμάτων

Διαβάζεται σε 2'
msr
My Style Rocks glomex

Άνω κάτω το πλατό του My Style Rocks στο επεισόδιο της Τρίτης όπου οι παίκτριες άφησαν τα σχόλια για τις στιλιστικές επιλογές και έπιασαν τις συγκρίσεις για τα σώματά τους.

Επέστρεψε το My Style Rocks για ακόμη ένα μεσημέρι μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και στο επεισόδιο της Τρίτης η κατάσταση στο πλατό μεταξύ των διαγωνιζομένων ήταν ιδαίτερα έκρυθμη.

Αφορμή στάθηκε η εμφάνιση της Ελεάνας, η οποία βρέθηκε μπροστά στους κριτές φανερά προβληματισμένη με την Αμάντα να αναλαμβάνει ρόλο συνηγόρου και να εξηγεί στον Στέλιο Κουδουνάρη, τον Δημήτρη Σκουλό και τη Σοφία Χατζηπαντελή τι έχει συμβεί.

Αμάντα και Ελεάνα έριξαν τα βέλη της προς τη Χριστίνα, καθώς όπως υποστηρίζουν η παίκτρια περηφανεύεται για το σώμα της, προχωρώντας σε παλαιότερο επεισόδιο και σε συγκρίσεις.

“Σε ένα γύρισμα η Χριστίνα είχε μιλήσει για τους κοιλιακούς της και είχε συγκριθεί με την Ελεάνα, ‘που έχω σώμα και κοιλιακούς και το δείχνω’. Η Ελεάνα το πήρε βαριά. Την είδα που έκλαιγε, τη ρώτησα τι έχει και μου είπε ότι ένιωσε άσχημα για αυτό. Μου είπε ότι μετά από ένα πρόβλημα υγείας ανέβηκε η ζυγαριά 10 κιλά. Η γυναίκα με τα κιλά και την ηλικία έχει τρέλα και όποια λέει όχι, λέει ψέμματα. Έχει τρομερή ανασφάλεια”, είπε μεταξύ άλλων η Αμάντα.

Σημειώνεται πως η παραγωγή του show μόδας προχώρησε στην προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος, κατά το οποίο η Χριστίνα, απαντώντας στον σχολιασμό της Ελεάνας για look συμπαίκτριάς τους, είχε πει πως στο παιχνίδι κρίνονται ντυσίματα και όχι σώματα, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως “και εγώ έχω κοιλιακούς και εσύ δεν έχεις, τι πάει να πει αυτό; Ότι εγώ έχω ωραιότερο σώμα;“.

Εξοργισμένη η Χριστίνα ρώτησε τις συμπαίκτριές της τι ακριβώς θέλουν να πετύχουν με αυτό που κάνουν, τονίζοντας ότι δεν είναι υπεύθυνη για τις ανασφάλειες της καθεμιάς.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα