Καιρός: Νεφώσεις με ανέμους έως 6 μποφόρ – Πού θα σημειωθούν βροχές

Διαβάζεται σε 4'
Συννεφιά
Συννεφιά Eurokinissi

Λίγες νεφώσεις στα ανατολικά και νότια τις επόμενες ημέρες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά επίπεδα
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5 με 6 μποφόρ με εξασθένηση

Η εβδομαδιαία προοπτική ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Τετάρτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα με λίγες παροδικές νεφώσεις στην Κρήτη και τα Δωδεκανησα μέχρι το απόγευμα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα δυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς ενώ στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα δυτικά και τα βόρεια θα φτάσει τους 29 και κατά τόπους τους 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα υπόλοιπα τους 28 με 29 βαθμούς .

ΠΕΜΠΤΗ 05-10-2023

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός σε όλη τη χώρα, με λίγες αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνότερες στα ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει τους 27 με 28 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06-10-2023

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα πελάγη 4 με 5 μποφόρ, με μικρή ενίσχυση στο Αιγαίο από το απόγευμα.
Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΑΒΒΑΤΟ 07-10-2023

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Τοπικές νεφώσεις θα υπάρχουν στα ανατολικά και νότια κυρίως τις πρωινές ώρες, οπότε στη Θεσσαλία, την κεντρική Στερεά, τις Σποράδες και την Εύβοια θα σημειωθούν λίγες πρόσκαιρες βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Το στίγμα της χθεσινής ημέρας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα