Μακελειό στη Λούτσα: Δύο συλλήψεις – Βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσαν στην εκτέλεση

Διαβάζεται σε 3'
Μακελειό στη Λούτσα
Μακελειό στη Λούτσα INTIME NEWS

Ανακοινώσεις για τις συλλήψεις στην υπόθεση ανθρωποκτονίας στη Λούτσα, όπου εκτελέστηκαν έξι Τούρκοι πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. Τι εντοπίστηκε στην κατοχή τους.

Συλλήψεις για το πολλαπλό φονικό με θύματα έξι Τούρκους, που σημειώθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου στην Λούτσα, ανακοίνωσε την Τετάρτη (4/10) η ΕΛΑΣ.

Όπως ανακοίνωσε ο Διευθυντής της Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχος Ιωάννης Σκούρας, κατά την παρουσίαση της υπόθεσης που έγινε σήμερα στο Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, συνελήφθησαν δύο άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Παρουσίαση της εξιχνίασης της υπόθεσης από την ΕΛΑΣ
Παρουσίαση της εξιχνίασης της υπόθεσης από την ΕΛΑΣ EUROKINISSI

Πρόκειται για τον 32χρονο Τούρκο που είχε συλληφθεί λίγη ώρα μετά την διάπραξη των δολοφονιών καθώς ετοιμαζόταν να ταξιδέψει από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για Μυτιλήνη, και για έναν 28χρονο, επίσης Τούρκο, που συνελήφθη χθες το πρωί στο σπίτι στο οποίο διέμενε στον Άγιο Δημήτριο.

Παρουσίαση της εξιχνίασης της υπόθεσης από την ΕΛΑΣ
Παρουσίαση της εξιχνίασης της υπόθεσης από την ΕΛΑΣ EUROKINISSI

Ο πρώτος συλληφθείς, φέρεται να είναι αυτός που πρόδωσε τα θύματα σε αντίπαλη εγκληματική οργάνωση, τους παγίδευσε και τους οδήγησε στο σημείο της εκτέλεσης. Και τα δύο άτομα διέμεναν στη χώρα με πολιτικό άσυλο και φέρεται να εμπλέκονται σε διακίνηση μεταναστών. 

Τα θύματα δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές στη χώρα μας, ωστόσο όπως προέκυψε σχετίζονται με εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείται σε χώρες στο εξωτερικό. Βρίσκονταν στη χώρα μας για σύντομο χρονικό διάστημα και προορισμός τους ήταν γειτονική χώρα.

Είχαν κατηγορηθεί στο παρελθόν κατά περίπτωση για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και αλλοδαπών.

Παρουσίαση από την Ελληνική Αστυνομία της εξιχνίασης της υπόθεσης ανθρωποκτονίας έξι αλλοδαπών στην Αρτέμιδα Αττικής, Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ κατά τη σύλληψη και των δυο ατόμων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρούχα και παπούτσια που φορούσαν κατά την τέλεση των δολοφονιών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα