Προφυλακιστέος ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 34χρονη

Διαβάζεται σε 1'
Ελληνική Αστυνομία
Ελληνική Αστυνομία ISTOCK

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την 34χρονη σύντροφο του.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 40χρονος αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τη σύντροφο του από το Καμερούν.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στις φυλακές ύστερα από μαραθώνια απολογία. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε τις σε βάρος του κατηγορίες.

Σύμφωνα με τα όσα έχει υποστηρίξει η κοπέλα από το Καμερούν, ο αστυνομικός με απειλές και σωματική βία, προέβαινε συστηματικά σε βιασμούς της και την εξέδιδε έναντι αμοιβής, παρακρατώντας για τον ίδιο χρηματικά ποσά.

Να σημειωθεί ότι ήδη στις αρχές έχει προσέλθει ακόμα μία γυναίκα με καταγωγή από τη Ρουμανία η οποία έχει καταγγείλει παρόμοια μεταχείριση σε βάρος της από τον ίδιο άνδρα.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να κληθεί από την τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση για να καταθέσει και ενώπιον της, ενώ στη συνέχεια θα κλητευθεί και ο 40χρονος κατηγορούμενος για να απολογηθεί συμπληρωματικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα