Μετά τη φωτιά: Στο Twitter αντί να μιλούν για τη σειρά, έχουν μείνει “παγωτό” με τον πρωταγωνιστή – “Τον θέλω”

Διαβάζεται σε 2'
Μετά τη φωτιά: Στο Twitter αντί να μιλούν για τη σειρά, έχουν μείνει “παγωτό” με τον πρωταγωνιστή – “Τον θέλω”
Σειρά "Μετά τη φωτιά" ΑΝΤ1

Η σειρά του ΑΝΤ1 “Μετά τη φωτιά” έκανε πρεμιέρα και στο Twitter όλοι μιλούν για τα… μάτια του πρωταγωνιστή.

Η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1, “Μετά τη φωτιά” έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης (05/10), με το κοινό να “κολλάει” με το νέο πρόγραμμα.

Η σειρά διηγείται τις ιστορίες τριών γυναικών, οι οποίες μετά από μια φωτιά, θα προσπαθήσουν να βρουν ξανά τον δρόμο τους και να ξεπεράσουν τα τραύματά τους.

Μετά τη φωτιά: Η ιστορία της σειράς

Η Ιωάννα, η Ειρήνη και η Ανθή, μετά από μια καταστροφική πυρκαγιά, θα προσπαθήσουν να ξαναχτίσουν τις ζωές τους και να ακολουθήσουν τα αληθινά τους «θέλω». Θα καταφέρουν να ξαναγεννηθούν μέσα από τις στάχτες τους και να βρουν την πραγματική ευτυχία; Στο δρόμο τους, θα βρεθούν τέσσερις άνδρες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία τους. Ο Άρης και ο Αλέξανδρος θα τις καταδιώξουν, θα τις εξαπατήσουν και θα προσπαθήσουν να τις καταστρέψουν. Ο Οδυσσέας και ο Νίκος θα τους δώσουν το χέρι τους, θα βρεθούν δίπλα τους και θα αγαπήσουν την αλήθεια τους.

Έντονα συναισθήματα και ανατροπές, ανείπωτα μυστικά, δυνατές ερωτικές ιστορίες και αλυσιδωτές συγκρούσεις, σε μια σειρά που βασίζεται σε πραγματικό γεγονός που συνέβη στη Γαλλία το 1897.

Μετά τη φωτιά: Δείτε πλάνα από την πρεμιέρα

Το Twitter “κόλλησε” με τον Ανδρέα Κωνσταντίνου

Η σειρά του ΑΝΤ1 ξεκίνησε με συμπαθητικά νούμερα τηλεθέασης, κοντά στο 10%, ωστόσο στο Twitter έγινε πραγματικό πάρτι στο hashtag #MetaTiFwtia, για τα… μάτια ενός εκ των πρωταγωνιστών.

Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες της πλατφόρμας, αντί να ασχοληθούν με την πλοκή της νέας σειράς, έμειναν κάπως “κόκκαλο” με τον Ανδρέα Κωνσταντίνου, τον γοητευτικό πρωταγωνιστή του δραματικού προγράμματος.

Ενδεικτικά, οι αντιδράσεις στο Twitter

Μετά τη φωτιά: Οι ηθοποιοί της σειράς

Πρωταγωνιστούν: Αντρέας Κωνσταντίνου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Λευτέρης Ελευθερίου, Άλκηστις Ζιρώ, Ελπίδα Νικολάου, Nathan Thomas, Γιάννης Καράμπαμπας και η Πηνελόπη Μαρκοπούλου.

Μαζί τους οι: Ζωή Ρηγοπούλου, Χάρης Σώζος, Λουκία Πιστιόλα, Αινείας Τσαμάτης, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Δανίκας, Θανάσης Μπανούσης, Αντώνης Αντωνάκος, Ζωή Μουκούλη, Διονύσης Λάνης, Αιμίλιος Ράφτης, Προμηθέας Νεραττίνι, Σοφία Τσινάρη, Ηρώ Κισσανδράκη, Αγγελική Καρυστινού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα κ.ά.

Και οι μικροί Μάξιμος Γρηγοράτος και Δανάη Ελευθεροπούλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα