Το Survivor στις κάλπες – Οι πρώην παίκτες που ζητούν (ξανά) την ψήφο των Ελλήνων

Διαβάζεται σε 3'
Το Survivor στις κάλπες – Οι πρώην παίκτες που ζητούν (ξανά) την ψήφο των Ελλήνων
Survivor ΣΚΑΙ

Άρωμα Survivor θα έχουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 καθώς στα ψηφοδέλτια των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών φιγουράρουν ονόματα πρώην παικτών του ριάλιτι επιβίωσης. Ποιοι διεκδικούν την ψήφο των πολιτών.

Λίγες ημέρες απομένουν για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή (08/10) με πάνω από 150.000 υποψηφίους να ζητούν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών και να διεκδικούν μία θέση στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Αθλητές, τραγουδιστές και τηλεοπτικά πρόσωπα έχουν κατά καιρούς “πρωταγωνιστήσει” στα ψηφοδέλτια των εκάστοτε συνδυασμών δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους στην πολιτική, όμως αν κάποιοι γνωρίζουν καλύτερα από “στίβο” -στην προκειμένη περίπτωση μάχης- αυτοί δεν είναι άλλοι από τους παίκτες του Survivor, που κάνουν στροφή στην καριέρα τους και επιθυμούν να ασχοληθούν με τα κοινά.

Αρκετοί πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, έχοντας βρεθεί ξανά σε αυτή τη θέση, ζητούν για ακόμη μια φορά την ψήφο του ελληνικού κοινού καθώς αρκετοί υποψήφιοι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες έχουν συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτιά τους Survivors, οι οποίοι και αποτελούν τους “άσσους στο μανίκι τους”, τόσο λόγω της δημοφιλίας τους όσο και της αμεσότητας που έχουν καταφέρει να “χτίσουν” από την καθημερινή επαφή με το τηλεοπτικό κοινό.

Ένας από αυτούς που διεκδικεί την ψήφο των Ελλήνων είναι ο πρώην παίκτης και νικητής του Survivor Σάκης Κατσούλης, ο οποίος θα είναι υποψήφιος με την παράταξη του Νίκο Χαρδαλιά στον Δυτικό Τομέα.

Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Νίκος Μπάρτζης, φιναλίστ του Survivor All Star, ο οποίος είναι υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, στο πλευρό του Θανάση Μανάβη στον Δήμο Βέλου-Βόχας.

Στην εκλογική αναμέτρηση για μία θέση στο περιφερειακό συμβούλιο της ενότητας της Βοιωτίας θα λάβει μέρος και ο Άρης Σοϊλέδης με την παράταξη του Κωνσταντίνου Μαρκόπουλου “Στερεά Περιφέρεια”.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα ζητά ξανά την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, αφού η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο δήμο Γλυφάδας με το συνδυασμό του Γιώργου Παπανικολάου.

Η πρώην παίκτρια Ελένη Χαμπέρη ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφια στον Βόλο με την παράταξη “Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική” του Αχιλλέα Μπέου, προκειμένου να συμβάλλει στο κομμάτι του αθλητισμού στην πόλη.

xamperi

Yποψήφιος στις δημοτικές εκλογές στηρίζοντας τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη θα είναι και ο γνωστός τραγουδιστής και ράπερ Bo κατά κόσμον Χαράλαμπος Ξενίδης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα