Πέθανε η σύζυγος του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Κάθι

Διαβάζεται σε 2'
ferguson
Σερ Άλεξ Φέργκιουσον Matt Dunham/AP Photo

Σε ηλικία 84 ετών πέθανε η σύζυγος του θρύλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Κάθι.

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, καθώς έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη (5/10) σε ηλικία 84 ετών η σύζυγός του, Κάθι Φέργκιουσον.

Σύμφωνα με το SPORT 24, η οικογένεια του θρυλικού προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τη δυσάρεστη είδηση την Παρασκευή (6/10) αναφέροντας: “Με βαθιά μας θλίψη επιβεβαιώνουμε τον θάνατο της Λαίδης Κάθι Φέργκιουσον, που άφησε πίσω της τον σύζυγό της, τρεις γιους, δύο αδερφές, 12 εγγόνια και ένα δισέγγονο. Η οικογένεια ζητά ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή”.

“Όλοι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και την οικογένειά του για τον θάνατο της Λαίδης Κάθι, μιας αγαπημένης συζύγου, μητέρας, αδερφής, γιαγιάς και προγιαγιάς και ενός πύργου δύναμης δύναμης για τον Σερ Άλεξ σε όλη την καριέρα του”, έγραψε στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή της η Γιουνάιτεντ.

Η Κάθι ήταν παντρεμένη με τον Σερ Άλεξ από το 1966, με το ζευγάρι να γνωρίζεται όταν εργάζονταν και οι δύο σε εργοστάσιο γραφομηχανών. Ο γιος της Λαίδης Κάθι και του Σερ Άλεξ, Darren, είναι προπονητής της Peterborough United.

Όταν ο Σερ Άλεξ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη θέση του προπονητή της Γιουνάιτεντ το 2013, μετά από μια άνευ προηγουμένου περίοδο επιτυχίας για τους Κόκκινους Διαβόλους, ο Φέργκιουσον είχε πει: “Η σύζυγός μου Κλαθι υπήρξε η φιγούρα-κλειδί καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, προσφέροντας ένα θεμέλιο σταθερότητας και ενθάρρυνσης. Τα λόγια δεν είναι αρκετά για να εκφράσουν τι σήμαινε αυτό για μένα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα