Netta: Με λυγμούς για το Ισραήλ η νικήτρια της Eurovision – Ευχαριστεί τον Μπάιντεν

Διαβάζεται σε 1'
Netta: Με λυγμούς για το Ισραήλ η νικήτρια της Eurovision – Ευχαριστεί τον Μπάιντεν

Η Ισραηλινή τραγουδίστρια Netta κλαίει για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα της. Τα βίντεο που ανήρτησε στο Instagram.

Με αγωνία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα τα τεκταινόμενα στη Μέση Ανατολή, όπου οι συγκρούσεις μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς συνεχίζονται.

Η Netta, η Ισραηλινή τραγουδίστρια που αναδείχθηκε νικήτρια της Eurovision το 2018 με το κομμάτι “Toy”, προχώρησε σε αναρτήσεις στα social media της, περιγράφοντας την κατάσταση στη χώρα της, ενώ ξεσπά σε λυγμούς.

Ευχαριστούμε Τζο Μπάιντεν. Προσπαθώ να βρω τη δύναμη να σας εξηγήσω τι συμβαίνει εδώ πέρα” έγραψε σε ένα από τα βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Netta, αναφερόμενη στη στήριξη που εξέφρασε ο Αμερικανός πρόεδρος στο Ισραήλ.

Στη συνέχεια, σε άλλο βίντεό της που δημοσιεύτηκε χθες, αναφέρει: “Προσπαθώ να κάνω αυτό το βίντεο γιατί νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό, οι άνθρωποι να ξέρουν πραγματικά τι πραγματικά συμβαίνει εδώ. Μέχρι τώρα πάνω από 200 άνθρωποι έχουν δολοφονηθεί, 15.000 έχουν τραυματιστεί. Άνθρωποι, δεν ξέρουμε ακόμη πόσοι, κρατούνται όμηροι, γυναίκες παιδιά, και στρατιώτες έχουν κρατηθεί όμηροι με τη βία. Άλλοι ψάχνουν τους αγαπημένους τους”.

Σε άλλες αναρτήσεις της, σημερινές, η 30χρονη τραγουδίστρια δείχνει ότι έχει πάει στα σημεία όπου συγκεντρώνονται είδη ανάγκης για να βοηθήσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα