Κάιλι Τζένερ: Κατάφερε να εκνευρίσει και τους Ισραηλινούς και τους Παλαιστίνιους

Διαβάζεται σε 3'
Κάιλι Τζένερ: Κατάφερε να εκνευρίσει και τους Ισραηλινούς και τους Παλαιστίνιους
Kylie Jenner Photo by Evan Agostini/Invision/AP

“Πυρά” από υποστηρικτές της Παλαιστίνης, αλλά και του Ισραήλ, δέχεται η Κάιλι Τζένερ. Ποιος ο λόγος.

Η Κάιλι Τζένερ δέχτηκε έντονη κριτική, καθώς δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, δείχνοντας την υποστήριξή της στο Ισραήλ μετά την άνευ προηγουμένου επίθεση που εξαπέλυσε η Χαμάς, ωστόσο μέσα σε μία ώρα τη διέγραψε προκαλώντας σεισμό στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο ανήρτησε μία φωτογραφία από τον φιλοϊσραηλινό λογαριασμό @StandWithUs, ο οποίος φέρει την ισραηλινή σημαία και γράφει: “Τώρα και πάντα, στεκόμαστε στο πλευρό του λαού του Ισραήλ!”.

Δεν πέρασε όμως μία ώρα και η ίδια κατέβασε την εν λόγω δημοσίευση, μετά από τα πυρά που δέχθηκε από μερίδα των θαυμαστών της.

 

“Μην ανακατεύεσαι με την πολιτική και μην λες ότι υποστηρίζεις το Ισραήλ. Η Παλαιστίνη υποφέρει εδώ και αιώνες”, σχολίασε ένα άτομο στην πιο πρόσφατη ανάρτηση της διάσημης influencer και μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν.

“Είσαι με τους δολοφόνους;”, αναρωτήθηκε ένας ακόλουθός της, ενώ κάποιος άλλος της ζήτησε να δείξει το Ισραήλ στον χάρτη.

Αρκετοί άλλοι απάντησαν στο post της Τζένερ με τη σημαία της Παλαιστίνης, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν πως στέκεται στη λάθος πλευρά, απογοητεύοντας τους followers της.

Και ενώ πίστευε πως διαγράφοντας την εν λόγω ανάρτηση θα ηρεμούσαν τα πνεύματα, ακολούθησε δεύτερο κύμα αντιδράσεων από την άλλη πλευρά αυτή τη φορά…

“Είναι πραγματικά πολύ χειρότερο που η Κάιλι Τζένερ μόλις διέγραψε την ανάρτηση για το Ισραήλ”, έγραψε ένας χρήστης του Twitter/X.

“Έσβησες την ανάρτηση! Αυτό δείχνει ότι δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για το τι συμβαίνει…”, σχολίασε ένας άλλος για να ακολουθήσει ένα σχόλιο πως “δεν έχεις άποψη. Είσαι επικίνδυνη“.

Ορισμένοι χρήστες υπέθεσαν επίσης ότι η ανάρτηση μπορεί να προκάλεσε ένταση μεταξύ της Τζένερ και της Μπέλα Χαντίντ, η οποία υποστηρίζει εδώ και καιρό τα δικαιώματα των Παλαιστινίων, ενώ ο πατέρας της Χαντίντ, Μοχάμεντ, είναι Παλαιστίνιος.

“Μήπως αυτές οι διασημότητες ακούνε ο ένας τον άλλον όταν μιλάνε;”, είπε κάποιος άλλος. “Όπως όταν η Μπέλα Χαντίντ μιλάει για την Παλαιστίνη και το ότι είναι Παλαιστίνια, ξέρει η Κάιλι Τζένερ τι σημαίνει αυτό;“.

Μία Καλίφα: Να ζητήσει κάποιος τη γνώμη της για το Μεσανατολικό

Ανάμεσα σε εκείνους που εξαπέλυσαν πυρά κατά της Κάιλι Τζένερ ήταν και η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Μία Καλίφα, η οποία επιτέθηκε στην influencer λέγοντας χαρακτηριστικά: “Αν υπάρχει αληθινή δημοσιογραφία, ο επόμενος άνθρωπος που θα μιλήσει με την Κάιλι Τζένερ θα ζητήσει τη γνώμη της για τις γεωπολιτικές εντάσεις στη Μέση Ανατολή και δεν θα διακόψει την οπτική επαφή μαζί της μέχρι να μπορέσει να αρθρώσει μια συνεκτική πρόταση, αφού θέλει τόσο πολύ να πάρει θέση ενώπιον των 400 εκατ. followers της”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα