Χατζηγιάννης: Ο χωρισμός με τη Μακρυπούλια και η απάντηση στους “έχασες τη φωνή σου”

Διαβάζεται σε 3'
Μιχάλης Χατζηγιάννης
Μιχάλης Χατζηγιάννης Glomex/ANT1

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τις σχέσεις που διατηρεί με τη Ζέτα Μακρυπούλια και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Πώς αντιδρά στα αρνητικά σχόλια που λένε ότι έχασε τη φωνή του.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Το Πρωινό” στον ΑΝΤ1 βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (09/10) ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για το νέο του τραγούδι και τα επόμενα σχέδιά του, για τον χωρισμό του από τη Ζέτα Μακρυπούλια και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που αναφέρουν πως τον τελευταίο καιρό έχει χάσει τη φωνή του.

Αναφερόμενος, αρχικά, στην επιλογή του να μην εμφανίζεται πια σε νυχτερινά μαγαζιά και να προτιμά τις συναυλίες, εξήγησε: “Μεγάλωσα και η νύχτα θέλει αντοχές για να μπορείς να είσαι επαρκής. Αν μιλάμε για τη νύχτα όπως την ξέρουμε, τα μπουζούκια δηλαδή, δεν τα αντέχω, το δοκίμασα, το έκανα δέκα χρόνια, με κούρασε”.

Με αφορμή την πρόσφατη συναυλία του στον Λυκαβηττό, στην οποία εθεάθη και η πρώην σύντροφός του Ζέτα Μακρυπούλια, ο γνωστός τραγουδιστής σχολίασε πως έχουν άριστες σχέσεις. “Ήξερα ότι θα έρθει, η Ζέτα έρχεται στις συναυλίες που μπορεί, που είναι στην Αθήνα. Με τη Ζέτα Μακρυπούλια έχουμε άριστες σχέσεις γιατί δεν υπήρξε τίποτα το μεμπτό στον χωρισμό. Οπότε, δύο άνθρωποι που δεν έχουν να χωρίσουν κάτι, έχουν καλές σχέσεις. Δεν συμβαίνει πάντα, χαίρομαι που στην περίπτωσή μας ισχύει γιατί η Ζέτα είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα με ιδιαίτερο ταλέντο. Χαίρομαι που πάει καλά στη δουλειά της, της εύχομαι τα καλύτερα”.

Ενώ όσον αφορά σχετική ερώτηση, για το εάν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ο επιτυχημένος καλλιτέχνης απάντησε: “Κοίταξε, επανένωση σε ένα υποθετικό σενάριο… Θα πω το “ποτέ μη λες ποτέ”, γιατί μου έχει τύχει και θα το λέω για πάντα, ακόμα και για πράγματα που είμαι απόλυτα σίγουρος. Αλλά, είναι κάτι που θεωρείται λήξαν”.

Τέλος, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απάντησε στο πώς αντιδρά στα αρνητικά σχόλια που του γράφουν κατά καιρούς στα social media, τα περισσότερα από τα οποία αναφέρονται στην φωνή του, υποστηρίζοντας πως “δεν έχει τη φωνή που είχε παλιά”.

Όπως είπε: “Η τεχνολογία και τα social media δηλαδή, η δυναμική και η διείσδυση των οποίων αυξάνεται στις νέες γενιές έχουν και τα καλά και τα κακά. Είναι το καταφύγιο του καθενός μας να βγει να πει ό,τι θέλει. Υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος, το ότι είμαστε υπεύθυνοι για του τι λέμε, πόσω μάλλον όταν είμαστε ανώνυμοι και κρυβόμαστε. Σαν να είμαστε οι εκτελεστές του καναπέ, ελεύθεροι σκοπευτές. Είναι ένα φαινόμενο της εποχής, η εποχή μόνο θα δυσχεραίνει όσο περνάει γιατί δεν βλέπω να γυρίζουμε πίσω σε αξίες. Όσον αφορά τα social media πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Το λέω πολλές φορές στις συναυλίες μου, να μην είναι αφελείς οι άνθρωποι όταν διαβάζουν κάτι“.

“Είναι σαν να λέμε ότι “Ο Γιώργος Λιάγκας δεν κάνει για παρουσιαστής”. Τι; Αφού είναι κάθε μέρα εκεί, κάνει τα νούμερα που κάνει και είναι στην κορυφή της επιτυχίας” συμπλήρωσε.

Η συνέντευξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα