My Style Rocks: “Πρέπει να σκύψεις για να δω αν φαίνεται το εσώρουχο σου” – Σοκ στο πλατό

Διαβάζεται σε 2'
Η Μορτασία στο "My Style Rocks:
Η Μορτασία στο "My Style Rocks: Glomex/ΣΚΑΙ

Τα αρνητικά σχόλια των συμπαικτριών της για το μήκος της φούστας της έλαβε η Μορτασία στο “My Style Rocks”, με την ίδια να υποστηρίζει πως πρόκειται για σορτσάκι. Τι ακριβώς συνέβη.

Νέα εβδομάδα ξεκίνησε για τις fashionistas του “My Style Rocks”, οι οποίες τη Δευτέρα (09/10) κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας ένα συγκεκριμένο concept, που αφορούσε το look που θα επέλεγαν να φορέσουν σε μία συνέντευξη για δουλειά.

Συγκεκριμένα, οι παίκτριες του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, έπρεπε να παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο outfit, με όλες τις λεπτομέρειες της επαγγελματικής συνάντησης.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή βαθμολόγησαν αυστηρά τις διαγωνιζόμενες, οι οποίες ήρθαν σε ρήξη μεταξύ τους για άλλη μια φορά.

Στην εμφάνιση της Μορτασίας, η οποία δήλωσε ότι πηγαίνει για συνέντευξη σε εφημερίδα, καθώς ενδιαφέρεται για τη θέση της αρθρογράφου σε στήλη μόδας.

Η Ντένη, η οποία είναι κοντά με τη Μορτασία, την βαθμολόγησε χαμηλά, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Γεωργία, η οποία της έβαλε 1, με το επιχείρημα ότι η εμφάνιση αυτή την κάνει για επαγγελματική συνάντηση, ενώ σχολίασε αρνητικά τη μίνι φούστα της παίκτριας.

Θεωρώ απαγορευτικό αυτό το μήκος φούστας. Για κανέναν λόγο. Θεωρώ ότι δεν σέβεσαι εκεί που πηγαίνεις. Με αυτή τη φούστα, ό,τι ηλικία και να έχεις, εφόσον πας να ζητήσεις μια θέση εργασίας, δεν πηγαίνεις. Δεν μου αρέσει το καλσόν, έστω να φορούσες ένα κατάμαυρο, να μην φαίνεται το πόδι σου. Ο λόγος που έβαλα 1 είναι ότι με αυτή τη φούστα δεν πας να ζητήσεις δουλειά” είπε η Γεωργία.

Η Μορτασία απάντησε πως δεν είναι φούστα, αλλά σορτσάκι, με την συμπαίκτριά της να απαντά: “Εμείς δεν ξέρουμε τι είναι. Εμείς βλέπουμε μια εικόνα. Θα πρέπει να σκύψεις για να δω από μέσα ότι δεν θα φανεί το εσώρουχο σου και ότι θα φανεί το σορτσάκι. Αυτό που βλέπω εγώ αυτή τη στιγμή, για μένα είναι απαγορευτικό”.

Όσο για τους κριτές, ο Στέλιος Κουδουνάρης της έβαλε 1, σχολιάζοντας πως θα έπρεπε να έχει έρθει με το πραγματικό της στυλ, καθώς τότε θα ήταν πιο αληθινό και δεν θα φαινόταν πως καταπιέζεται. Ο Δημήτρης Σκουλός δήλωσε πως “δεν βλέπει τη Μορτασία και τη “μούρλα” της”, βαθμολογώντας τη με 1, ενώ η Σοφία Χατζηπαντελή δήλωσε πως βλέπει μια άλλη πλευρά του στυλ της, αλλά ότι ήθελε κάτι παραπάνω, βάζοντας 3.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα