Ισραήλ: Τρόμος για ρεπόρτερ του CNNi – Μπαράζ ρουκετών σε live μετάδοση

Διαβάζεται σε 1'
Η ανταποκρίτρια Clarissa Ward
Η ανταποκρίτρια Clarissa Ward Twitter/@cnnipr

Στιγμές τρόμου για την ανταποκρίτρια Clarissa Ward από το CNNi και το συνεργείο της, καθώς βρίσκονταν σε σημείο που επλήγη από ρουκέτες και αναγκάστηκαν να βρουν καταφύγιο, την ώρα που μετέδιδαν live.

Με αγωνία συνεχίζει να παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα τις συγκρούσεις ανάμεσα στη Χαμάς και το Ισραήλ, με ανταποκριτές και ρεπόρτερ από όλο τον κόσμο να προσπαθούν να μεταφέρουν το κλίμα και τις τραγικές εικόνες από την εμπόλεμη ζώνη.

Οι στιγμές τρόμου και ο κίνδυνος αποτυπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο από τη δημοσιογραφική ομάδα του CNNi, που βρισκόταν στα σύνορα Ισραήλ – Γάζας, όταν μπαράζ από ρουκέτες έπληξαν το σημείο.

Το συνεργείο, μαζί με την ανταποκρίτρια Clarissa Ward και την ομάδα της, αναγκάστηκαν να βρουν καταφύγιο προκειμένου να καλυφθούν, ενώ μετέδιδαν σε live μετάδοση τα όσα συνέβαιναν.

«Συγχωρέστε με. Μόλις είχαμε ένα μπαράζ ρουκετών που έφτασαν εδώ, όχι πολύ μακριά από εμάς. Έτσι αναγκαστήκαμε να βρούμε καταφύγιο στην άκρη του δρόμου. Είμαστε μόλις πέντε λεπτά μακριά. Η Γάζα είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Μπορούμε να ακούσουμε τον ”Σιδερένιο Θόλο” να αναχαιτίζει αρκετές από αυτές τις ρουκέτες», ακούγεται να λέει εμφανώς τρομαγμένη.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα