Μάγισσα: Ο Αντρέι εισέβαλε στη Μάνη και έβαλε “φωτιά” στο Twitter – “Γεια σου ξένε”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Αντρέι Σιντόροφ (Αναστάσης Ροϊλός) στη "Μάγισσα"
Ο Αντρέι Σιντόροφ (Αναστάσης Ροϊλός) στη "Μάγισσα" ΑΝΤ1

Ο ηθοποιός Αναστάσης Ροϊλός έκανε την εμφάνισή του στη σειρά “Η Μάγισσα”, ως Αντρέι Σιντόροφ, και ενθουσίασε το κοινό. Οι σκηνές με τη Θεοφανώ και οι αναφορές του Twitter στις “Άγριες Μέλισσες”.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (09/10) η νέα δραματική σειρά “Η Μάγισσα” που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και έχει καθηλώσει το κοινό.

Την εμφάνισή του στη σειρά έκανε ο Αντρέι Σιντόροφ, τον οποίο υποδύεται ο αγαπημένος ηθοποιός Αναστάσης Ροϊλός, και οι τηλεθεατές ενθουσιάστηκαν με την είσοδό του.

Ο Αντρέι έφτασε στη Μάνη, έπειτα από έκκληση του Μιχαήλ, που του ζήτησε ν’ αναλάβει τις έρευνες για τον φόνο του εγγονού του.

Ο Αντρέι Σιντόροφ (Αναστάσης Ροϊλός) και η Θεοφανώ (Έλλη Τρίγγου) στη "Μάγισσα" ΑΝΤ1

Η Μάγισσα: Ποιος είναι ο Αντρέι Σιντόροφ

Ο Αντρέι Σιντόροφ (Αναστάσης Ροϊλός) είναι Ρώσος απόστρατος αξιωματικός του Τσαρικού στρατού, με μητέρα Ελληνίδα από την Οδησσό.

Είναι σοβαρός, πολύ εσωστρεφής, πεισματάρης, τρομερά έξυπνος και ορθολογιστής.

Ο μυστηριώδης ερχομός του στη Μάνη θα δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά. Σύντομα, όμως, θα βρεθεί και ο ίδιος στη θέση να προσπαθήσει να ξεδιαλύνει ένα άλλο μυστήριο…

Η Μάγισσα: Η συνάντησή του με τη Θεοφανώ

Ο “ξένος” – όπως τον αποκαλούν – ανέκρινε όλο το προσωπικό, ενώ η Θεοφανώ (Έλλη Τρίγγου) τράβηξε ιδιαίτερα την προσοχή του. Η πρώτη τους συνάντηση ήταν εμβληματική, αλλά και καθοριστική για τη συνέχεια.

Οι χρήστες του Twitter λάτρεψαν κατευθείαν τις κοινές σκηνές των δύο χαρακτήρων, ενώ θυμήθηκαν, φυσικά, την σύμπραξη των δύο ηθοποιών στη σειρά “Άγριες Μέλισσες”, όπου υποδύονταν το ζευγάρι.

Η Μάγισσα: Οι αντιδράσεις στο Twitter

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα