Γουίλ Σμιθ & Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Έχουν χωρίσει εδώ και 7 χρόνια και κανείς δεν το ήξερε

Διαβάζεται σε 2'
Will Smith, Jada Pinkett Smith
Γουίλ Σμιθ και Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File

Σε μία αποκάλυψη – βόμβα για την προσωπική της ζωή προχώρησε η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ λέγοντας πως εκείνη και ο Γουίλ Σμιθ είναι χωρισμένοι εδώ και επτά χρόνια.

Σε διάσταση εδώ και 7 χρόνια βρίσκεται ο Γουίλ Σμιθ και η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της ταράζοντας τα νερά της διεθνής σόουμπιζ.

“Κάναμε μία πραγματικά βαριά δουλειά μαζί. Απλά έχουμε βαθιά αγάπη ο ένας για τον άλλον και θα βρούμε τι σημαίνει αυτό για εμάς”, δήλωσε μεταξύ άλλων η 52χρονη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People και η οποία δημοσιεύτηκε την Τετάρτη (11/10), ενώ αναφέρθηκε εκτενώς για την προσωπική της ζωή στο NBC News.

Μιλώντας στη δημοσιογράφο Hoda Kotb στην εκπομπή Today, η Τζέιντα εξήγησε γιατί ο γάμος της με τον διάσημο ηθοποιό, με τον οποίο παντρεύτηκε το 1997, διαλύθηκε, αποκαλύπτοντας: “Όταν φτάσαμε στο 2016, είχαμε εξαντληθεί από την προσπάθεια. Νομίζω ότι ήμασταν και οι δύο ακόμα κολλημένοι στη φαντασίωσή μας για το πώς νομίζαμε ότι έπρεπε να είναι ο άλλος“.

Στη συνέντευξη η Τζέιντα – η οποία παραδέχτηκε το 2020 ότι είχε σχέση με τον τραγουδιστή August Alsina – είπε ότι σκέφτηκε να πάρει διαζύγιο αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να το προχωρήσει, αποκαλύπτοντας ειλικρινά ότι έδωσε “υπόσχεση” στον σύζυγό της ότι δεν θα του έδινε ποτέ “λόγο” για να πάρει διαζύγιο.

Υποσχέθηκα ότι δεν θα υπάρξει ποτέ λόγος να πάρουμε διαζύγιο“, δήλωσε η ίδια, ενώ όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν ζουν χωριστά, η Τζέιντα απάντησε θετικά και επιβεβαίωσε πως είναι σε διάσταση.

Μιλώντας στο People, η Τζέιντα παραδέχτηκε ότι ζούσε στην πραγματικότητα χωριστά όταν ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον Κρις Ροκ στα Όσκαρ 2022 ενώ σημείωσε ότι δεν έχουν ληφθεί ακόμα “μόνιμες αποφάσεις” για το μέλλον του γάμου της, σχολιάζοντας ότι εκείνεη και ο Γουίλ ακόμα προσπαθούν να κατανοήσουν τι συμβαίνει.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στα παιδιά της, τον 25χρονο Τζέιντεν, την 22χρονη Γουίλοου και τον 30χρονο Τρέι, ο οποίος είναι ο γιος του ηθοποιού από προηγούμενη σχέση του, επαινώντας τα που στάθηκαν στο πλευρό της κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου στη σχέση τους.

Τα παιδιά μου, είναι μικροί γκουρού. Μου έχουν διδάξει μια βαθιά αίσθηση αυτοαποδοχής”, είπε χαρακτηριστικά. “Αγαπούν κάθε κομμάτι μου. Το επίπεδο της αγάπης, της άνευ όρων αγάπης που έχουν για μένα και τον μπαμπά τους”, πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα