Σοφία Χατζηπαντελή: Ποζάρει χωρίς τα πυκνά φρύδια της – Η τεράστια αλλαγή

Διαβάζεται σε 1'
Σοφία Χατζηπαντελή
Σοφία Χατζηπαντελή Instagram / @sophiahadjipanteli

Σχεδόν αγνώριστη η Σοφία Χατζηπαντελή σε μια φωτογραφία όπου ποζάρει χωρίς τα πυκνά, έντονα και “σήμα κατατεθέν” φρύδια της, αλλά και χωρίς make-up.

Στην Κύπρο, την ιδιαίτερη πατρίδα της, βρίσκεται αυτές τις μέρες η Σοφία Χατζηπαντελή, προκειμένου να συμμετάσχει στα 18α Βραβεία “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2023”.

Το δημοφιλές μοντέλο και κριτής του “My Style Rocks”, ανέβασε διάφορες φωτογραφίες στα social media της κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νησί, ωστόσο, το καρέ που “κέντρισε” το ενδιαφέρον, ήταν εκείνο που μοιράστηκε η παρουσιάστρια της εκδήλωσης, η Μαρία Μπακοδήμου.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Μπακοδήμου ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει χαμογελαστή μαζί με την iconic Σοφία Χατζηπαντελή. Όμως, όπως παρατηρούμε, τα διάσημα, πυκνά και “σήμα κατατεθέν” φρύδια του μοντέλου, είναι διαφορετικά.

Ειδικότερα, τα φρύδια της είναι λιγότερο έντονα και λιγότερο πυκνά στη μέση, χωρίς να γνωρίζουμε εάν πρόκειται για κάποια μόνιμη ή προσωρινή αλλαγή στην εμφάνισή της. Στο μεταξύ, ποζάρει και χωρίς make-up, με αποτέλεσμα η εικόνα της να είναι τελείως διαφορετική από αυτή που συνηθίσαμε.

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα