Το Ναυάγιο: Ανατριχίλα και τρόμος – Γιατί οι τηλεθεατές σκέφτηκαν τη σημερινή Ελλάδα

Διαβάζεται σε 2'
Το Ναυάγιο: Ανατριχίλα και τρόμος – Γιατί οι τηλεθεατές σκέφτηκαν τη σημερινή Ελλάδα

Συγκλονιστικό ήταν το χθεσινό επεισόδιο της σειράς “Το Ναυάγιο”, καθώς το πλοίο “Φοίνιξ” ξεκίνησε να βουλιάζει. Ο παραλληλισμός με τη σημερινή πραγματικότητα και τις τραγωδίες της Ελλάδας.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε η νέα σειρά “Το Ναυάγιο” στο MEGA το βράδυ της Τετάρτης (11/10) και, ομολογουμένως, ήταν ένα από τα πιο συγκλονιστικά που έχουμε δει μέχρι τώρα.

Στο χθεσινό επεισόδιο, το πλοίο “Φοίνιξ” ξεκίνησε να βουλιάζει, με τη στιγμή που οι επιβάτες μαθαίνουν τα μαντάτα, να είναι ανατριχιαστική και σοκαριστική.

Τα αυτοκίνητα στο γκαράζ του πλοίου λύθηκαν και το πλήρωμα έτρεχε να σώσει την κατάσταση, αλλά ήταν ήδη αργά. Ένα φορτηγό χτύπησε την μπουκαπόρτα και τα νερά μπήκαν ορμητικά μέσα στο πλοίο. Ήταν η αρχή του τέλους.

Οι επιβάτες έζησαν στιγμές τρόμου, ενώ έδωσαν σκληρή μάχη για τη ζωή, όχι μόνο τη δική τους, αλλά και των γύρω τους. Όλοι προσπαθούσαν με κάποιο τρόπο να σώσουν γνωστούς και αγνώστους, βλέποντας την τραγωδία να έρχεται.

Οι τηλεθεατές ανατρίχιασαν με τις σκηνές που παρακολούθησαν, ενώ, την ίδια στιγμή, οι εγκληματικές παραλείψεις που οδήγησαν στην καταστροφή, τους έφεραν στο μυαλό παρόμοιες καταστάσεις, με αρκετούς χρήστες του Twitter να κάνουν παραλληλισμό με τη σημερινή Ελλάδα και τις τραγωδίες της.

Εκτός εαυτού, πολλοί τηλεθεατές αποθέωσαν τη σειρά για τις εξαιρετικές και αληθοφανείς σκηνές της.

Το Ναυάγιο: Οι αντιδράσεις στο Twitter

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα