Ζαχάρω: Καταγγελία για παρέμβαση Φαρμάκη υπέρ υποψηφίου

Διαβάζεται σε 1'
Ζαχάρω: Καταγγελία για παρέμβαση Φαρμάκη υπέρ υποψηφίου

Η πλευρά του υποψήφιου δημάρχου Κ. Μητρόπουλου καταγγέλλει ότι στενός συνεργάτες του αντιπεριφερειάρχη Ν. Φαρμάκη “παρεμβαίνει απροκάλυπτα στην εκλογική διαδικασία”.

Σε μια καταγγελία για απόπειρα επηρεασμού του εκλογικού αποτελέσματος στον δήμο Ζαχάρως προχωρά η πλευρά του υποψήφιου δημάρχου Κωνσταντίνου Μητρόπουλου.

Έιδικότερα, σύμφωνα την καταγγελία, ο κ. Θεόδωρος Βασιλόπουλος, αντιπεριφεριάρχης του Νεκτάριου Φαρμάκη, φέρεται να βρίσκεται από πολύ νωρίς το πρωί έξω από το εκλογικό κέντρο στη Ζαχάρω, επιχειρώντας να επηρεάσει τους πολίτες υπέρ της υποψηφιότητας συγκεκριμένου υποψήφιου, εν προκειμένω του κ. Τάσου Κάπου.

«Ο στενός συνεργάτες του κ. Φαρμάκη παρεμβαίνει απροκάλυπτα στην εκλογική διαδικασία, χρησιμοποιώντας τη θέση του, ώστε να αποτρέψει την εκλογή του έτερου υποψηφίου Κώστα Μητρόπουλου, ο οποίος φέρεται ως ακλόνητο φαβορί ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, ειδικά μετά τη στήριξη του εν ενεργεία δημάρχου Κώστα Αλεξανδρόπουλου, ο οποίος έμεινε εκτός του β’ γύρου» αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του κ. Μητρόπουλου.

«Οι πολίτες αναρωτιούνται αν αυτές οι συμπεριφορές εκφράζουν τον πολυδιάστατο εκσυγχρονισμό που εξαγγέλλει ο κ. Μητσοτάκης ή παραπέμπουν σε εποχές Μαυρογιαλούρου και παλαιοκομματικές πρακτικές» προσθέτουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα